Re: Novinky
Ano, jde o tu Phildu.
A to logo se mi také líbí, ale předpokládám, že tady nepůjde o nahrazení, ale o další variantu loga.
Wathier, M Fortunas, L Gazdic, T Morin, T Petersen, T Sloan byli umisteni na waiver list.
DAL trades Mark Fistric to EDM for 3rd Round Pick
275 14.1.2013 21:30:15 (edited by steiner 14.1.2013 21:32:44)
WOW, tak to šlo rychleji, než jsem čekal. Čekal bych za něj víc.
Taky si myslím že je to málo, nebyl zas tak špatnej. Nezapomenu na jeho trik s helmou
Montáž dveří České Budějovice | Montáž dveří Solodoor | Montáž dveří Sapeli
no ja som to nečakal túto sezónu ešte.
Tak na konci by byl UFA, takže to muselo letos přijít. A asi na tu sedmičku věříme někomu jinému, levnějšímu.
Fistric je z Edmontonu, opět jsme vyšli hráči vstříc.
A ještě jedna věc tu hraje roli. Benn i Dillon jsou rozehraní. Fistric není. Takže je v tom i logika, prostě dát na led vše nejlepší, co jde a nic neriskovat. Benn i Dillon umí čistit prostor před brankou, umí i hitovat, ale umí také s pukem, hlavně Benn. Fistric uměl jen hitovat a čistit prostor před brankou.
Tak osobně jsem nasranej.Nejdřív Ott a ted' Fistric,kterej jedinej uměl hrát tělem.Naše obrana žádné obavy u soupeřů holt vzbuzovat nebude......Jdu blejt velebnosti....
JN oslabil už tak dost bídnou obranu. 5 NHL beků + Benn s Dillonem. To je depth jak prase. Zraní se vám Daley/Gogo a můžete jít bojovat s Oilers o 1st overall
Lehtonen si asi zachytá Snad už to o moc horší s obranou bejt nemůže.
Také nejsem z výměny Marka Fistrica nadšený...
moc to nechapu a tu protihodnotu uz vubec ne...