Re: Spekulace

Tak tak.Holt jsme Jágr team a dokud' u nás bude,tak se to nezmění.

Re: Spekulace

Tak jsem navrhnul Wandella, Fistrice a 3. kolo draftu za JayBa. Ale jestli by to stačilo, to tedy nevím. GM Calgary je blázen na to, aby to vzal. Obecně nemáme co nabídnout. Možná bych raději dal Robidase, Wandella a 4. kolo. I když Robi je pravý bek a ty nemáme.

Anebo Wandell, Fistric, 4. kolo a Nystrom za Kolanose a Jayba.

213

Re: Spekulace

proč do výměny nezahrneš i Morrowa?

Re: Spekulace

Tak přijít o kapitána a posledního fyzicky hrajícího hráče už by na mě bylo moc. Pokud by šel Fistric a Morrow, tak už by na tvrdou hru zbyl jen Rome, který nemá základ jistý. Bojím se opakování problémů Sabres. Náš tým se mi zdá málo tvrdý. Bottom 6 se mi nezdá dost kvalitní. Buly, hity, tvrdost, bruslení. Není tam jediný hráč, ve kterého bych měl důvěru, Co když se neukáže ani Garbutt? Možná dojde Fraser či Chiasson, kteří nejsou třesprdelkové, ale stejně. Mám nějak obavy.

Re: Spekulace

To říkám pořád.Tady nejsou pořádný tvrdáci a to mi chcete vyhodit Fistrice???????NHL je paráda i v tom,že to tam duní a je na co koukat.Budem koukat s radostí na to,jak řežou do Jardy a vlastně nemaj strach,že jim někdo nařeže????

216

Re: Spekulace

Co třeba použít Skinnera jako měřítko pro Bennův nový kontrakt? 6 let a 36 mega by oko. I když se mi nezdá, že by Stars chtěli dát víc než 2 roky a 9 mega.

217

Re: Spekulace

Na RFA můžeme naposledy trochu pošetřit a Benn má na velkou smlouvu ještě čas, ještě nás musí dostat do PO.

218

Re: Spekulace

S tím souhlasím, také jsem totiž pro smlouvu na 2 roky a 8-9 mega.

Re: Spekulace

A co třeba Rozsíval a hlavně Kubina, myslím že oba ještě mohou být přínosem

220 (edited by steiner 9.8.2012 19:54:49)

Re: Spekulace

Cože? Ani jednoho, to by byl hnus. Žádný další Čechy nebrat. Stačí, že je tu Jarouš.

Raději než Kubinu a Rozsívala bych podepsal Colaiacova. Ale ten naše problémy stejně neřeší, jen další lehce nadprůměrný bek, kterých máme hodně.

221 (edited by Gulis 9.8.2012 22:41:47)

Re: Spekulace

Rozsívala bych možná překousl, ale s tím Kubinou sis dělal srandu?  :-) Ten bude rád, když bude stíhat v extralize. On už na to nemá...

222 (edited by steiner 13.8.2012 18:31:47)

Re: Spekulace

223

Re: Spekulace

pojďme si zaspekulovat jak  to s tou letošní sezónou bude... Nějak si odmítám představit, že bych musel na rok vynechat...

Re: Spekulace

Snad něco vyjde,když už máme tu legendu z  Kladna.

225

Re: Spekulace

Dneska bude podle mě jedna z nejdůležitějších schůzek, mám takové vnitřní tušení, že by to mohlo klapnout a od prosince se začít hrát, ale jestli to nevýjde dneska, tak pochybuju, že se letos ještě domluví...