Re: Spekulace

Když bys hrál o smlouvu a čest, tak podobné koniny by tě ani nenapadli.

Já tedy neuznávám, pokud někteří hráči ožijí až ve chvíli, kdy jde o nic. Viz třeba Eakin či Lehtonen a další, i když ten si opět připsal některé slabší okamžiky.

Re: Spekulace

Co pořád máte s tím Eakinem? Na třetího centra dělá 0,5 bodu na zápas a letos to má rozjetý na 20 branek. Co by jste po něm sakra chtěli? smile

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Spekulace

Tak on měl být druhým centrem. A i letos často centruje první formaci. Hovořilo se o tom, že se oproti loňsku nejvíc zlepšil. Stejný počet bodů na zápas jako Eakin má za pomalu ligové minimum Eaves...

Re: Spekulace

Ne.To je v Dallasu nejstřeženější tajemství.

Re: Spekulace

Střeženější než věk a váha ženy? big_smile

816 (edited by kisin 10.4.2015 10:16:16)

Re: Spekulace

Desjardins udělal s naprosto průměrným Canucks teamem PO a to celkem s velkou jistotou. Moc to nechápu. Tým 1.řady, kromě jejich top3 nemá žádný jiný útočník ani 40 bodů a není se co divit, nemá tam na to nikdo. Upletl z hovna bič. Dle mého udělal Nill chybu, Desjardins měl výsledky, znal všechny vaše mladé hráče a Ruff prostě není nic extra.

Dostali o 42 branek méně jak vy. Přičemž Miller nechytal nic extra a obrana stojí na Edlerovi a Tanevovi. Ztratili Garrisona, Bieksa šel dolů a Hamhuis má letos průměrnou sezonu.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Hmm, jukni, jaké stats mají jejich gólmani. Millera jsi tu natíral, a kdyby měl Kari jeho stats, jsme v PO my. Zachytal i Lack.

818

Re: Spekulace

Ty furt bereš stats. V každém teamu je jiná situace a mnohdy čísla neříkají celý příběh. Miller na začátku sezony suckoval, sice vyhrával, ale nebyl dobrý. Celkově s ním moc spokojenost není, respektive není hoden svého kontraktu. Lack chytá cca stejně, ne-li lépe a za mnohem méně. Millera si můžu natírat jak chci, realita je taková, že od působení v Blues to není ono. Desjardins tam prostě dělá dobrý job.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

819 (edited by steiner 10.4.2015 22:11:13)

Re: Spekulace

Není ono, ale není přítěží týmu k PO. Lehtonen i naše dvojky zatím tou překážkou byly a jsou. U Blues se blbě chytá, neb často je to o pár šancích a gólman často není rozchytaný.

Jukni na Enrotha, jak poslední dobou chytá, s Karim se to nedá srovnávat a i tým s ním šlape. Enroth se po špatném startu postupně dostává do tempa, zvykl si na spoluhráče a jeho stats jsou podobné těm v Buffalu.

Pokud nebereš výhry, pokud nebereš % úspěšnost u gólmanů, pokud nebereš průměr branek na zápas, co je potom to rozhodující?

Ty to prostě chceš vidět tak, že Ruff stojí za starou belu a Desjardins je super...

820

Re: Spekulace

Enroth je úplně irelevantní, po trejdu chytal hovno a ted už vám o nic nejde. Příští rok napoví víc, pokud zůstane.

Miller chytal stejně nevyrovnaně jak Kari, pak se chytil, ale měl i slabší období, aby se nakonec zranil a Lack by měl být tím, kdo bude v PO jedničkou. Miller není důvod, proč udělali PO.

Ruff stojí za starou belu, poslední roky jsou z jeho strany komické, at už to bylo u vás nebo v Buffalu. Vždycky to byl průměr a ted už je v konverzaci o tom, aby z NHL vypadl nadobro. Desjardins u vás byl asistentem, velmi úspěšně vedl farmu a na rozdíl od Gulutzana měl věk i větší zkušenosti. Bylo by celkem logické, kdyby dostal šanci on, ale vy jste šli zase cestou průměrného kouče za zenitem (Ruff, Crawford).

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

821 (edited by steiner 12.4.2015 09:36:07)

Re: Spekulace

Ruff byl vždycky průměr...hmm, tak to asi žijeme v jiném světě. Já vyrostl v době, a klidně připustím debatu, že ta doba je fuč, kdy Ruff byl TOP trenérem NHL. A na tom dle mého nějaký kisin nic nezmění. Ruff je kořen, co z nic moc týmů dělal PO týmy. Jediným pořádným hráčem byl Hašek.

Většina lidí tady na fóru Ruffa chtěla, smiř se s tím...sice je možné, že některé už přestal bavit, ale tak to chodí.

Osobně bych si sice dokázal představit lepší jméno, ale těch jmen zase tolik není. A pokud je pár TOP jmen, potom to neznamená, že zbytek je jen průměr.

BTW, AV jsi tu natíral, já osobně jsem se netajil, že jsem ho tu chtěl, a nyní dotáhl NYR k Prezidentské trofeji. Asi to takovej debil nebude. wink

822

Re: Spekulace

Ruff a prumerak :-)

823 (edited by kisin 12.4.2015 12:33:49)

Re: Spekulace

Jeho éru v Buffalu jsem samozřejmě nezažil, ale nikdy, skutečně nikdy jsem nenarazil na Ruffa v souvislosti s top trenérem. A čtu hodně. V Buffalu měl Haška, tedy asi nejlepšího golmana všech dob, co tehdy stál doslova na své hlavě a co vím, dělal víc, jak Price dnes dělá pro Francii, což je takových 50% úspěchu Francie, možná i víc. Ruff nikdy nic nevyhrál, dokonce ani s Kanadou, kde měl šanci hned 2x. Buffalo zanechal v katastrofálním stavu a u vás odvádí podobný job, asi byste se ho měli zbavit, nelze prostě bránit tak, jako brání Ruff. Je to až trapné a ubohé.

Ty hledáš každou zamínku, vždy vytáhneš nějaké své jméno, vůbec nevím, co si tím dokazuješ. Asi si myslíš, že jsi king. Asi si začnu vést nějakou interní statistiku. Nemusíme se tady vůbec bavit, diskutovat, spekulovat, je jasné, že ne vždy vše vyjde. Pro každého máš 150 omluv a výmluv, kritizovat se zřejmě nesmí a někdy mám pocit, že je lepší držet hubu, aby se mi to pak 6x nevrátilo. Na foru držet hubu, vtipné.

BTW, NYR mají zřejmě nejlepší team za posledních x let a Prezident nic neznamená. Loni se dostali přes Pens jen skrz smrt matky St.Louise, která je semkla a ještě víc nahecovala. Vigneault má cca 2 roky na to, aby získal cup, v opačném případě bude jeho angažmá hodnoceno jako selhání. Starej Sather tomu podřídil vše. Já bych Vigneaulta furt nechtěl.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

824 (edited by steiner 12.4.2015 12:54:29)

Re: Spekulace

To si chybně vykládáš. Já sice mám rád, když řekneš jasné slovo, ale u tebe je to až příliš často buď černé nebo bílé, a snad už tisíckrát se ukázalo, že si něco aktuálně o hráči myslíš, a třeba i oprávněně, a shodli bychom se na tom třeba i všichni, jenomže ty to podáš víc vyhroceně a on pak přejde jinam a hraje výborně. Já ti tím chci jen ukázat, že mýliti se je lidské a není třeba to za každou cenu okecávat. Hokej je hodně o tipování, pocitech, apod.

Eavese jsi natíral, poukazoval jsi na to, že Nill jde ve šlépějích Hollanda, a nakonec to byl kauf sezóny.

Jinak s tvým hodnocením NYR bez výhrady souhlasím, byť o AV soudím mnohem lépe.

Jinak Ruff získal ocenění za TOP kouče NHL. Je mi jasné, že třeba řekneš, že to ocenění získal i Crawforda toho za TOp kouče nepovažuješ.

Mně se prostě nelíbí, že řekneš, že Ruff je slabota a argumentem je to, že měl Haška. On hrál s Buffalem řadu let vysoko navzdory tomu, že ten kádr nebyl nic moc a nemohl se měřit s tehdejšími TOP týmy. Ruff navíc dokáže pružně reagovat na kvalitu týmu a hrát buď víc dozadu, nebo víc dopředu. Letos to pravda nebylo slavné a mělo to nepochybně být lepší, ale věci nejdou změnit. Zase je dle mého, chybou, pokud mu dáme šanci, tak ho po dvou letech vyhodit. Dle mého by měl dostat tři roky. A příští rok by se mělo jasně ukázat, co a jak. Pokud by ale na trhu bylo jméno, které by Nill raději, změnu pochopím. Není to tak, že bych to viděl Ruff a nikdo na něj nemá, ale pokud vyhodit, potom musím mít lepší variantu v záloze. Ta záloha loni zklamala a AV šel k NYR. Babcock asi volnej nebude, jeho ostatně považuješ za nejvíce přeceňovaného kouče, Tippett, tam si nejsem jist, jestli lze vstoupit 2x do stejné řeky, navíc on hraje čistě defenzivní systém a PP nám s ním taky nešla, kouč SJ bude také možná k dispozici, atd, ale potenciální kouč musí sedět představě Nilla a tomu, co hce, aby se tu hrálo. Zatím mu seděl Ruff.

Můj osobní tip je, že Ruff dostane ještě rok šanci. Dostane jednoho dobrého beka navíc, uděláme pár změn menších a půjdeme na to znovu. Pokud bychom udělali razantní změnu v bráně, potom budu já jen rád, ale to je už jiná debata.

Jinak Coppera jsi nám tu dával jako příklad superkouče, mladého a progresivního, byla to tvoje první volba, a nyní na něho pliješ, jako kdyby nevychodil ani základní školu.

825 (edited by kisin 12.4.2015 17:44:32)

Re: Spekulace

To máš pravdu. Nicméně v chatu toho nakecám hodně, řadu věcí ani nemyslím vážně a pro ostré slovo co se týče Bruins, Francie a spol nejdu daleko, což ostatně každý ví. V chatu řeknu řadu věci z prdele, afektu a tak podobně. Ve vláknech už se snažím být serioznější a vážnější. Samozřejmě, že se často pletu, ale ty mi to mnohdy nastolíš v off-topicu a já nevím, co si o tom myslet. A máš tendenci opakovat furt ta samá jména a trošku pomíjet okolnosti.

Eavese ti dávám za pravdu. V té době to vypadalo komicky, hráč, co odehrál za 3 sezony nějakých 70 zápasů, připomínalo to nostalgii Hollanda s Cleareym atd. Nakonec to byl velmi dobrý tah, i když tam byl risk, že Eaves odehraje minimum zápasů. Na druhou stranu to nebyl nějak významný podpis, při absenci Vala a Peverleyho sice Eaves přišel vhod, ale je otázka, kam do týmu pasuje v budoucnosti. Bude mu 31, furt se dá klasifikovat jako velký injury prone, je otázka, jakou roli si pro něj Nill a spol představují. Klobouk dolů, ale nemůže to dojít do stádia, kdy dostane smlouvu na základě jedné dobré sezony, známosti atd, Nill a spol si to musí vyhodnotit a musí to dávat smysl. Já jsem spíš toho názoru, že je to přechodný hráč a že podepsání Eavese by bylo nejspíš krok zpět, ale připouštím, že záleží na řadě faktorech. Pakliže Nill prokázal Eavesovi laskavost loni, Eaves by ji mohl prokázat letos a spokojit se s one-year dealem, pak by to asi bylo v pořádku. Ale dva nebo dokonce tři roky bych mu rozhodně nedával.

Nesouhlasím, že je Ruff pružný kouč a dokáže reagovat na různé situace. Kdyby tomu tak bylo, přizpůsobil by se a hrál více zezadu, nedával by bekům takovou volnost a snížil by počet šancí i branek. Ten styl, co poslední roky praktikuje, nemá v dnešní NHL šanci na úspěch, respektive asi by uspěl s obranou plnou Weberů, Karlssonů a s Pricem v bráně. Kouká se na to pěkně, zejména pro neutrální fans, ale pro fanoušky jako takové to musí být utrpení. Ruffa znáš z éry 90.let líp, ale kdyby byl skutečně TOP, nedokážu si představit, proč dnes vypadá tak slabě. TOP kouč by neměl tolik klesnout, to mi říká, že TOP nikdy nebyl. Ale Ruffa už asi nemá cenu řešit, tady jsme se neshodli a ani neshodneme.

Toho Coopera si špatně vykládáš. Za prvé bych zmínil, že za ty roky v NHL jsem se naučil, že prostě nelze milovat vlastního kouče. Miloval jsem ho v AHL, ale v NHL to prostě nejde. Perfektní kouč neexistuje, každý kouč má něco, každý kouč preferuje určité hráče atd. Určitě nelituji, že se Cooper stal naším koučem, on má hlavní zásluhu na tom, kde jsou dnes Palát, Johnson a spol. Vyrostl na generaci, co dnes tvoří většinu kádru Tampy (Johnson, Palát, Killorn, JT Brown, Barberio, Namestnikov...), dokázal s nimi vyhrávat na úrovni AHL, kde trhal rekordy. Stejně tak rekordy trhal i na předchozí univerzitní úrovni. Byla to tedy logická volba a byl jsem rád, že se stal koučem. A stále jsem, i když už začínám být trochu skeptický, ale v zasádě se Cooperovi stále věří a já mu v hloubi srdce taky věřím, jen nejsem homer a nebudu ho omlouvat. Za ty léta už bych chtěl nějaký úspěch, je ve mně trochu frustrace, proto mám tedy tendenci vyčítat mu i maličkosti. Z globálu mě velmi nasralo, že ho loni překoučoval posranej Therrien, na kterém se asi shodneme, že se zrovna nepyšní nejgeniálnější hokejovou myslí. Letos proto čekám od Coopera mnohem víc a další fiasko bych asi nezkousl, ačkoliv Yzerman by ho pravděpodobně ještě podržel. Celkově patří Cooper mezi nejlepší mladé trenéry v lize. Je inteligentní, výborně pracuje s mladými hráči a celkově to je jeden z nejzábavnějších trenérů v lize. Musí se ovšem posunout na vyšší level, zatím mu v kolonce PO výhry svítí jedna velká 0.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper