Re: Spekulace

Tak my už o něm smýšlíme jinak, tedy ti, kteří jeho hru sledují. Sice do NHl má ještě daleko, ale výrazné zlepšení tam je. Držela ho zpátky zranění, ty minulé roky.

Re: Spekulace

Re: Spekulace

O Otta se zajímá 10 týmů. Vancouver má eminentní zájem, ale rozhodně nechce přeplácet.

Re: Spekulace

Ott prý nebude vyměněný, pokud Stars nedostanou zásadně výhodnou nabídku.

Re: Spekulace

111 (edited by steiner 27.2.2012 22:53:44)

Re: Spekulace

Re: Spekulace

Tož žádné těšení se z borce nějakého:)))))))))

Re: Spekulace

A žádný smutek, že někdo odchází. wink

Re: Spekulace

Tak se musim přiznat,že jsem ráno dorazil z noční a to,že jsme neudělali nějakou výměnu mě docela zarazilo.Poté co jsem si dal šlofíčka se mi to rozleželo.Jak píšeš,nebudeme smutnit,že někdo odchází.Zas to může být impuls pro hráče,že do toho maji dát všechno a ukázat,že na hvězdy prostě maji.Možná o to větší radost budeme mít z případného PO.Možná jsme zasadili ránu do vazu soupeřům,kteří si řeknou-nepotřebovali posílit?Tak to maji asi výbornej tým,kterým nás převálcujou.MAJI PRAVDU!!!!!Spleskáme to na jednu hromadu!!!!!!!!!!!!!!

Re: Spekulace

Tak on nijak zásadně neposílil skoro nikdo. Philly, Boston, Nashville a pár dalších. My jsme nakonec získali jen 2 drafty, které se budou hodit při dalších výměnách před draftem. Třeba se zbavíme prvního kola.

Také jsem někoho chtěl. Tím, že ale nikdo kolem nás zásadně neposílil, tak je to fuk. Než se zbavit Otta pod cenou, to raději si ho nechat. A třeba na Ribse je dost času v létě. Souray odejde zadarmo, to samé Dvořák, ale Dvořák neměl moc velkou cenu a Sourayova šla dolů díky zranění z poslední doby. Navíc odešel Grossman a kdyby odešel i Souray, tak by musel hrát pravidelně Pardy.

Pokud budeme posilovat, potom by mohl Ott hrát 3. linku a Nystrom či Fiddler by pak šli do čtvrté. Záleží, jak moc posílíme, jestli pořídíme 2-3 kvalitní hráče, anebo to rozložíme na všechny lajny. Tuším ale, že bude spíš hledat kvalitu než kvantitu. Bek číslo 1 a útočník TOP 6 by se hodili. JVR či Parise, Nash, apod. by mohli přijít.

116

Re: Spekulace

Já jsem tedy vyloženě zklamanej. Nulová aktivita je pro mě ukázkou sterility a alibismu vedení.

Re: Spekulace

Ale prd, nehledal bych hned viníka. Pokud tu někdo kritizoval výměnu Neala za Niskanena a Goligoskiho, tak letos jsme to nedopustili. Peníze už jsou. Jen málo týmů udělalo zajímavé a kvalitní výměny. Bude nová CBA, nikdo neví, jaký bude mít dopad. Všichni byli opatrní.

Alibismus vedení? Blbost, vedení se snaží, co to jde. Uvidíme po draftu a po létě. Pokud ani potom nic, pak se k té kritice připojím. Na výměnu musí být dva, pokud je nabídka nic moc, je lepší tu výměnu neudělat. Pokud třeba Vancouver nabídl Raymonda za Otta, potom jsem rád, že nic nebylo.

Ale rozumím ti, já byl taky zklamán, že se nic nestalo, neb jsem něco čekal. Holt JVR nevyšel...musíme čekat, že třeba Nash kývne na výměnu k nám, neb teď k nám nechtěl. Ale napsat nulová aktivita je nesmysl. Vyměnili jsme Grossmana za 2. a 3. kolo. Nulovou aktivitu měli Caps...a skoro nic neudělali ani NYR, a to je co říct.

Díky nové CBA je každý opatrný.

118 (edited by steiner 28.2.2012 19:44:27)

Re: Spekulace

Teď čtu, že jsme chtěli Hodgsona za Otta, ale Vancouver odmítl dát mladíka za veterána. Je možné, že si Hodgson podal žádost o výměnu.

119

Re: Spekulace

Jen jsem zvolil nešťastnou formulaci, místo "nulová aktivita" jsem měl napsal "nic nedotaženého do konce" nebo tak... Každopádně debata o snaze je spekulace bez rozsouzení, pod pokličku nevidíme.

Rozhodně se ale musím ohradit proti argumentaci, že je vlastně všechno v pořádku, když nikdo další nic extra nevymyslel a všichni byli opatrní. To je jako kdyby moje dítě přišlo ze školy s tím, že sice propadá, ale vostatní jsou na tom stejně, tak je to vlastně o.k. smile
Ale asi máš recht, mluví ze mě zklamání z nenaplněného očekávání nějaké přestupové bomby. Holt jsem lačnej výměn big_smile

Re: Spekulace

To srovnání s dětma kulhá. Tady jsi závislý na ostatních. Tvé děti nejsou.

A JN jasně řekl, že nabídek měl hodně, ale žádná nebyla výhodná pro teď a pro budoucnost, tak ji raději neudělal. Konkrétní jména neříká nikdo. A TG jasně řekl, že Goligoski, Benn, Eriksson, Lehtonen a Daley jsou nedotknutelní. Ale ty týmy chtěli hlavně tyto hráče. A za Otta došlo hodně nabídek, ale žádná dle našich představ. Kdyby ale Vancouver nabídl Hodgsona, výměna by se uskutečnila. Oni ale odmítli a tak nebyla.