Re: Zajímavosti

Ještě Brodeur byl tehdy na úrovni. Tohle byla silná trojka. CuJo ani Roy dle mého nebyly tak dobří. A když hráli proti sobě, tak Orel obvykle exceloval.

632 (edited by kisin 6.2.2015 16:02:25)

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

633

Re: Zajímavosti

dost slušný.... palec nahoru

634

Re: Zajímavosti

..ten moment, když zjistíš, že fanoušek Tampy toho ví o Dallasu 5x víc big_smile

635

Re: Zajímavosti

No comment...výstižné a presné...

636

Re: Zajímavosti

Nejlepší na tom bezkonkurenčně je to zmíněné krmivo pro pejsky. big_smile Za to fakt palec nahoru. smile wink

637

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

638

Re: Zajímavosti

Já bych jen dodal, že Jordie není až tak marnej. Dle mého je pořád lepší než Jokipakka.

Obrana je kritizována již řadu let. Zlepšujeme ji, o tom není sporu, ale jde to pomalu.

Dle mého největším problémem je ten cedník. Kdyby Kari chytal alespoň svůj standard, jsme celkem v klidu a pohodě v PO. Kdesi jsem četl, že rozdíl v jeho výkonnosti je třeba 15 branek, a to je sakra velké množství bodů navíc.

Dle mého na beka v létě dojde, pokud už ne při TDL. Takže jsem v klidu. Nějakou dvojku snad Nill také sežene. Snad se konečně trefí. Spíš je otázka, co bude s Karim, kdo ho bude chtít a koho za něj.

Re: Zajímavosti

Zrovna za dané konstalace o něj rva asi nebude.Škoda Nemetha.Jevil se dobře do zranění.

640 (edited by kisin 7.2.2015 01:46:06)

Re: Zajímavosti

S tím Jordiem nevím, letos jsem sice neviděl tolik zápasů jako loni, ale pokaždý byl tragický. Ted jsem si ze zajímavosti projel HFBoards a tam jej dokonce vnímají podobně jak já Morrowa, takže víte, že to nebude pozitivní big_smile už je relativně starý v tom smyslu, že se nevyvíjí a vždy mi přišlo zajímavé, že se prosadil celkem v pozdním věku. Takových jako on je na farmě spousta. Vždycky se mi líbil Fortunus, ten šanci nikdy nedostal, kdybych si měl před lety vybrat mezi Jordiem a Fortunusem, beru Fortunuse, ale co já vím. Je to o štěstí, náhodě, řada těchto 6./7.beků nemá nic navíc oproti dalším x na farmě, ale na všechny se logicky nedostane. V tomhle případě by jeden by řekl, že brácha byl faktor.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

641 (edited by steiner 7.2.2015 09:56:45)

Re: Zajímavosti

Nepochybně. Ale díky němu většinou zápasy neprohráváme. Jasně, dělá chyby, stejěn jako je dělají ostatní. Mně se nelíbí, že si vždycky vybereš ten nejsnadnější cíl, a ten kritizuješ. Psal jsi o Eavesovi, Moenovi, Jordiem, atd. Dle mého v těchto hráčích problém není. Ti si dle mého odvádějí tu práci, kvůli které tu jsou a dělají ji dobře.

Pokud nejsme v PO, potom hledám chybu u hráčů, kteří jsou placeni tímto klubem jako TOP hráči, aby jako TOP hráči hráli. Dlouho se hledal Jamie Benn, dlouho chyběly jeho body. Poslední dobou se ale už rozjíždí. Seguin jede, ale poslední dobou nedává branky, ale alespoň asistuje. Kari chytá těžký podprůměr, a to je zásadní problém. Náhradní gólmani stojí za starou belu už několik let. Hodně let. Spezza potřeboval čas zvyknout si na ZK a poslední dobou neboduje. Hemský to samé, ale ten zase v poslední době spíše konečně začal bodovat. Daley nebránil. Garbutt sbíral tresty, Sceviour se asi 3 měsíce rozjížděl, apod. Eakin je dle mnohých nejvíce zlepšený hráč oproti loňsku, no mě se nezdá. Šance zazdívá stejně, a pořád ještě nemá ani půl bodu na zápas. Tohle jsou dle mého větší problémy, než to, že Jordie občas udělá nějakou chybku. Já ho nijak extra neobhajuji, scházet mi nebude, ale náš problém, proč nejsme v PO a prohráváme zápasy, se Jordie Benn nejmenuje.

U vás problémy nehledej, neb vedete východ. Takže se řeší jen drobnosti a ty pořád určité věci nechápeš, co se vzorů a pozitivního příkladu týče, ale to jsme řešili už mnohokrát, takže je to zbytečné řešit znovu. Všichni GM si podobné typy hráčů jako je Morrow berou, a proč asi? Protože jsou to neschopní kreténi, kteří nemají co nabídnout, i když už jsou pomalejší? Kdeže...

642

Re: Zajímavosti

Re: Zajímavosti

No asi tak pánové...

644

Re: Zajímavosti

objevujete Ameriku, u jejíž břehů já již dávno kotvím tongue

645

Re: Zajímavosti

Tommy, já taky, ale třeba Sheppard, ten se mi ještě divil celkem nedávno...nebo to byl Kenji?