Topic: 4. zápas 16.10.2014 Dallas Stars @ Pittsburgh Penguins

Neskutečný zápas. Jen pár postřehů.

Sudí děs. Vyloučení Fiddlera u druhé branky bylo hodně mimo. A neuznaná branka Spezzy úplně mimo. Namísto uznání branky či trestu pro hráče Pens, který podrazil Seguina, nebyla uznána regulérní branka. O to byla ta koncovka sladší. Razor vyhlásil mužem zápasu Ruffa. Ten to pomíchal a docílil změny skóre.

Naše PP se začíná ukazovat dobře. Zatím neměli moc příležitostí, ale se Spezzou je ta PP mnohem nebezpečnější. Časem to bude ještě lepší. Zatím jsou tu jen náznaky toho, co přijde. Nepochybně.

Kari tam měl sice nějaké chybky, ale jinak odchytal výborný zápas.

PP Pens smrtelná, na konci 1/3 nás tam pěkně míchali. Bránili jsme v malém boxu, ale napříč prošlo plno přihrávek přímo na hokejku, neskutečné.

BTW, Goligoski proti Pens, trefil tyč, připsal si i 2 asistence, ve 3/3 dostal bolestivě pukem, ale za 1-2 minuty byl zpátky na ledě, aby podpořil ten neskutečný finiš, kdy jsme v necelých 4 minutách dali 3 branky (jedna neuznaná) a jednu tyč. Neal ani Niskanen už za Pens nehrají. Jak to tedy dopadlo ta výměna?

Hornqvist vypadá výborně, a mám dojem, že statistiky Neala překoná. Nakonec ta výměna pro Pens nebude vypadat ani zdaleka špatně. Neal totiž bude overrated, ale to jsme asi věděli i my, i Pens.

A pokud se někomu tento zápas povedl, kromě těch jednoznačných jmen, pak je to opět Nemeth. Ten kluk hraje jako zkušený veterán. Kam se hrabe často chybující Connauton. Zatím se mi líbil ve všech ostrých zápasech letošní sezóny. Někoho mi připomíná, ale zatím nevím koho.

Re: 4. zápas 16.10.2014 Dallas Stars @ Pittsburgh Penguins

Musím uznat, že ty jejich PP byly neskutečné... Obzvlášť v té první třetině jsem myslel, že mě u toho švihne co vše v nich vymysleli. Naštěstí však v nich dali "jen" dvě branky, a my tak mohli v závěru dokonat obrat smile)

Kari je nejlepšííí!!!

Re: 4. zápas 16.10.2014 Dallas Stars @ Pittsburgh Penguins

Myslel som si že ma porazí po tom neuznanom góle a tyčke ale nakoniec to bola obrovská radosť....... len tak ďalej chlapci

Re: 4. zápas 16.10.2014 Dallas Stars @ Pittsburgh Penguins

Souhlasim s váma.Ta výhra nám určitě pomůže.

Re: 4. zápas 16.10.2014 Dallas Stars @ Pittsburgh Penguins

Vidět Crysbyho odcházet z trestný po gólu 3 sekundy před koncem.. k nezaplacení smile

Re: 4. zápas 16.10.2014 Dallas Stars @ Pittsburgh Penguins

To jo, to bylo super. Jamie ho pěkně oblafl na tom buly...