Re: Tampa Bay
Jo a Ballard je zraněný, asi na LTIR, takže pochybuji, že by byl vyměněný.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Tampa Bay
Jo a Ballard je zraněný, asi na LTIR, takže pochybuji, že by byl vyměněný.
Momentálně ne, ale před draftem klidně jo. Canucks se snaží Ballarda zbavit, tohle je docela fér nabídka.
Jinými slovy je to Panik a 2. kolo za Schneidera. Na místě Vancouveru bych do toho nešel.
Cože? Ballarda se za jiných okolností těžko zbaví. A Malone není vzduch.
Jo, vy myslíte Richarda Pánika, slovenského hráče, s čárkou nad a. Já si právě řikal, kdo je Panik. Tak ještě že jsem nepanikařil . Nerad bych šířil paniku
.
Martin St. Louis zaznamenal hattrick a jednu asistenci navrch. Byl u všech čtyř branek. Židlický hrál bezmála 20 minut a ve statistice +/- měl -2.
Já bych vyzdvihl zejména Purcella, který poslední měsíc fakt válí. Purcell v top formě > Stamkos. Purcell bude příští rok PPG hráč.
Commodore za 7. kolo draftu. A máte beka za Kubinu.
Lee udělal při premiéře dojem. Dobře bruslí, pozičně OK a výborně hituje. Prezentoval se líp jak Clark, Gervais a další. Uvidíme, jak to půjde dál. Farmář Oberg hraje rovněž neskutečně dobře.
GM Brian Lawton revelas on sportsnet he was offered Tomas Kaberle for Ashton and 1st round pick on deadline day 2010.
Podruhé jsem se narodil.
zdravíčko. som tu nový a hlásim sa k fanúšikom TBL (samozrejme aj DAL)
Tohle začíná být nebezpečná kombinace
Už tu máme jednoho, co fandí Flames, jednoho, co fandí Bruins, a dva, co fandí Lightning...ts ts ts ts.
Kterej velezrádce tady fandí Flames a Bruins?
Lames mají nějaké fanoušky?
Už ztrácíme na PO jen 2 body...
Buffalo, TB, Washington, Winnipeg a Toronto, to bude mlata.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Tampa Bay