Re: Novinky
Mueller už je zase v prvním týmu, neb Whitney je out. Čeká se, co Cole.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Novinky
Mueller už je zase v prvním týmu, neb Whitney je out. Čeká se, co Cole.
Playyyyyyyy offffffff kucííí já vám vždycky věřil
![]()
Stare, pomlč...ty speciálně. Neb ty jsi viděl všechno, co děláme, černě. Máš kliku, že tam máš ty smajlíky... ![]()
Aspon na PO se dívat budete? ![]()
Jj, Steiner 6 let tipuje play off pak to jednou trefí a teď dělá chytrýho
![]()
Nikdy nám ale nechybělo moc. Udělalo se hodně práce a ta práce je vidět. Joe N. jí udělal hodně. Dostává se mu až příliš málo uznání, podmínky měl sakra těžké. A JN pokračuje. Každý rok se udělaly nějaké kroky, které evidentně dávají smysl a míří určitým směrem.
Já jen poukazuji na to, že byli tu tací, kteří zpochybňoval snad úplně všechno, co Stars dělali. A evidentně to bylo, kulantně napsáno, hodně mimo mísu.
A nejde tu o to, kdo tipoval PO nebo netipoval. O tu mi nešlo. Ale chápu, že jsi to raději posunul tímto směrem. Spíš šlo o to, kdo dokázal vidět to správné a uměl to odlišit od nesprávného. A ty jsi viděl jen to nejčernější. Ty speciálně. A jsou tu i jiní. Podobní. Já osobně bych tu sezónu hodnotil pozitivně, i kdybychom nakonec PO neudělali. Takto to bude snadné hodnocení po každého.
Stars jdou správným směrem a jsou na vzestupu , nyní to snad už musí vidět i ta největší bluma.
S tim souhlasim...
Tak budeme hrát s Anaheimem. DLe mého to bude otázka formy. Neb na ně umíme zahrát. Otázka formy a zranění. Robidas přestoupil, nyní se ukáže jestli do toho správného klubu.
Poletime jak namazany maslem, na po nemame.
Ale jsme tam a to se počítá.
Jak se to pocita?
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Novinky