1 (edited by steiner 1.7.2012 22:32:23)

Topic: Ray Whitney

2

Re: Ray Whitney

Jméno to známé je, veterán ale už dost starej. Zkušenosti, vůdčí schopnosti... jen nevím jestli on je opravdu to co potřebujeme.

Re: Ray Whitney

77 bodů ve 40 letech, je věk důležitý, když bodově předčíš Richardse či Ribeira?

Re: Ray Whitney

Jen jestli to dokáže i u nás.

Re: Ray Whitney

Nemůžu si pomoct, já jsem na "starší hráče" (rozuměj forward nad 35 let a bek nad 36) prostě nějakej přecitlivělej.... Podepsat borce, který načíná pátou desetiletku, na 2 roky za 9 mega, to je prostě nesmysl. Možná bych to pochopil u mančaftu, který by tím vhodně doplnil a vyladil fungující kádr, a kde by to mělo nějakou jasnou myšlenku......ale u nás? Přijde mi, že JN zbláznil...

Re: Ray Whitney

tenhle podpis budu hodnotit, až po skončení sezony ( první dojmy však pozitivní moc nejsou ) , ale čemu pořád nerozumím je výměňa Ribeira, tohle mi vrtá hlavou, proč oslabujeme, když máme posilovat? momentální sestava nám trn z paty nevytrhne, tak snad překecáme Doana....

Re: Ray Whitney

Na jednu stranu 9M na dva roky je docela dost. Na  druhou stranu v jeho letech loni odehrál všechby zápasy a byl na 13 místě v celkové produktivitě, což v jeho letech není špatný. A proč by on nemohl mít podobný efekt na Benna jako měl loni Jágr na Girouxe ? Toť můj názor :-)

8 (edited by steiner 2.7.2012 10:23:17)

Re: Ray Whitney

Já jsem překvapenej, jak málo lidí tady dokáže ocenit, že se nám někoho poádnýh konečně podařilo ulovit. Věk není důležitý, pokud má hráč výsledky.

A pokud to někdo nechápe s Ribsem, potom si asi nepřečetl článek Heiky. Takže ve zkratce. Ribs přetahoval střídání. Benn tám pádem méně hrál. Kouč nebyl s to s tím nic udělat. Leda Ribse nechat sedět. Holt Gulutzan není Tippett. Ribs neměl buly. Svá střídání začínal zpravila v jiním než obranném pásmu. Benn musel začínat v obranném, což se projevilo i na jeho produktivitě. Ribs zpomaloval hru. My chceme hrát rychle. Ribs naší PP nic nedal. Atd, atd. Gainey ho vyhodil z Montrealu. došel a Ribs letí znovu. Žádný překvápko.

Pokud udělá 65 bodů, bude to super podpis. Není snad lepší příklad pro mladé než právě Whitney. Ribs není ideální vzor pro mladé. Spláchli jsme hned několik věcí najednou. Ribse bychom stejně nepodepsali, takže jsme ho raději poslali dál už teď.

Bez Ribse budeme silnější, o tom nepochybuji, ale chce to ještě udělat nějakou výměnu.

9 (edited by Gulis 2.7.2012 11:10:37)

Re: Ray Whitney

Jestli hlavně nešlo jenom o nesympatie ze strany Gaineyho :-; .....Zápasů jsem v loni viděl, tak 30 (nic moc) , ale že bych si všimnul přetáhování střídání Ribse?! No dobře, tak dejme tomu, že jednou za čas to udělal, tak od čeho tam je trenér, asistent a podobně, neříkejte mi, že s tím nešlo nic udělat ? Jak je možné, že se o tom nemluvilo během sezony? Že si toho nikdo z nás nevšimnul? Heika něco kecne, aby uklidnil fanoušky a ty se toho držíš hned s ním, já mluvím za sebe co jsem viděl....Benn po ASG hrál hovno, ztrácel puky, nedařilo se mu pořádně nahrát, nevěřil si jak na začátku sezony, kdy se nebál obcházet soupeře 1 na 1 po ASG už to u něho bylo k vidění jen zřídka....jestli tohle všechno má za důsledek přetahování střídání Ribse, tak to promiň, ale házet to na Ribse je neuvěřitelný alibismus....já vidím jako hlavní příčinu ztráty Bennovi formy hlavně v jeho slepáku ( tuším, že to byl slepák ne smile ? ) a to byl rozdíl Benn před a Benn po....ještě dodatek, myslíš že naše PP bude bez Ribse kvalitnější? smile

10

Re: Ray Whitney

Gulis a Steiner si pak asi ještě podebatují, já zatím také vložím takovou svou vsuvku.

To, že by byl Ribs, tak úplně špatný, to si tedy nemyslím, své mouchy samozřejmě měl, to nepopírám, to je jasné. A že něco napsal Heika nebo nenapsal Heika, to pro mě není směrodatné. To je jen jeho pohled, můžeme s nám souhlasit nebo nemusíme s ním souhlasit, to je každého svaté právo. Já bych tolik toho na Ribse určitě neházel, to by nebylo správné, právě proto, že si myslím, že tam není všechno úplně pravda nebo že je to až moc přitažené za vlasy.

Jen Ribs určitě nemůže za to, že se opět nehrálo play off. Jen doufám, že Heika nevyjde ven s článkem, že za nepostup můžou Kari a Ribs, na to taky nemáme smajlík s odpovídající reakcí big_smile.

Jinak Ray Whitney se mi jako posila líbí, věk mi nevadí, v jeho případě aktuálně není překážkou, zůstává v Pacifické divizi, tak ať mu daří wink.

11

Re: Ray Whitney

tak Ribs je už minulost, tam není co řešit, prostě se stalo. Jaký to bude mít dopad a jak se vyklube Eakin, to je písnička budoucnosti.
Whitney je aktualita a Steinere, říkej si co chceš, podle mě je už prostě starej. Já mu kvalitu neubírám, ovšem takovému hráči dát kontrakt na 2 roky za 9 mega, to jsou vyhozený peníze (moc rád bych se pletl). Je jen málo hráčů, co se čtyřicítkou na krku stojí za takovou smlouvu......Jágr, Lidström apod. A tohle IMHO ten případ není. Ale to je věc názoru.
Souhlasím s tebou co se týče tahounství a příkladu, ale na to jsme mu nemuseli vyplazovat takovýhle prachy... Věk zkrátka nezastavíš a lepší nebo stejné to prostě už nebude wink

Re: Ray Whitney

Jelikož nevěřim nějakej opravdu bombastickej posile,tak nám nezbývá než mu věřit...

13

Re: Ray Whitney

Re: Ray Whitney

Ray určitě super posila, ale narovinu říkám že se mi nelíbí kam takhleta letitá přestavba směřuje. Nemyslím si, že u nás loňskou sezónu dokáže zopakovat, super výsledek by bylo určitě i 60 bodů. Někdo tady psal, že náš tým preferuje budoucnost nad aktuálními výsledky. Proč teda kupujeme čtyřicetiletýho forvarda a zbavili jsme se Ribse. O jeho odchodu se sice mluvilo už delší dobu, ale myslím si, že jsme za něj mohli dostat určitě adekvátnější náhradu a už hotovýho hráče do prvních dvou pětek. Tenhleten mančaft jen tak na SC nezaútočí a to ani výhledově...

I pád na držku je pohyb dopředu...

15

Re: Ray Whitney