Re: Radek Faksa
No, on má 18, a pokud si ho Stars nenechají v kádru, tak musí jít hrát ještě rok za Kitchener. Pokud udělá Stars, potom je to něco jiného. Pokud ne, nemůže hrát za Texas Stars.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Radek Faksa
No, on má 18, a pokud si ho Stars nenechají v kádru, tak musí jít hrát ještě rok za Kitchener. Pokud udělá Stars, potom je to něco jiného. Pokud ne, nemůže hrát za Texas Stars.
Ufff, tak Faksa zatím těžké zklamání, asi jsem očekával hodně, ale zatím dost zaostává za Hertlem, Jaškinem i Frkem.
Já to teda moc nesleduji, viděl jsem asi 20 minut a líbil se mi Hertl a Frk. Jaškin, toho netřeba zmiňovat.
Musil je otřesnej. Pamatuji si, že se loni v první půlce sezony říkalo, že by mohl být top10 pick. Vypadá to, že bude rád, když se dostane do AHL.
špatná volba, vyloženě vyhozenej draft...
Já bych ho ještě neodepisoval v Kitcheneru se mu docela daří, možná mu dělalo problém širší kluziště
Nedělal bych ukvapené závěry. Na to je ještě brzy, i když to tak klidně dopadnout může.
Radku, z tebe je hotovej facebookofil a twitterofil...
Jj, je.
Na Facebooku tam to všecko dycky vybliju, čte to spousta mladejch lidí, kteří by k nám jinak nepáchli.
Ale twitter je fakt dobrej, tam nejsou žádný sračky, jen informace. Čerstvý a přímo od zdroje.
Viděl jsem první třetinu a nic moc. Ani nevím, jestli se potkal s pukem. Je to jeho třetí WJC, je starší a zkušenější jak většina hráčů na turnaji, takže se přirozeně očekává, že bude vyčnívat. Neděje se tak ani v OHL.
Malou cenou útěchy je fakt, že je to velký, silový hráč a těm to zpravidlo trvá déle, nicméně je jasné, že vývoj zatím nejde tak rychle, jak se očekávalo.
Nedivil bych se, kdyby s tím Chiassonem byli někam posláni za beka.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Radek Faksa