Topic: Hodnocení sezóny 2011/2012
Tak tady se můžete vyřádit. Začít můžete klidně známkou jako ve škole.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Hodnocení sezóny 2011/2012
Tak tady se můžete vyřádit. Začít můžete klidně známkou jako ve škole.
Ja sa pre istotu zatiaľ vyjadrovať nechcem. Možno teraz zasvietime a dobré rozloženie hviezd nám otvorí dvere do play off a ja zabudnem na tie prehry.
3+ ..a Kari 1!
4+
Jestli nebude PO-5.V kolbence taky,když nesplnim,tak je zle.
Ice girls
Ice girls.Na ty jsem zapoměl.Pak dávám 4.
Do plusu bych přidal ještě Nystroma (kterej hráč za budoucí vyrovnání vám dá za sezónu 16 branek) a Otta.
Pardy mínus? Od něj někdo něco čekal?
Jinak u mě: - Morrow
+ Lehtonen (velké +), Benn, Ryder, Eriksson
A celkově pěkná trojka. Bohužel, s tímhle týmem se vyšší příčky čekat nemohly.
+ Benn,Larsen,Lehtonen,Gulutzan,Nystrom,Ryder
- Morrow,Pardy (obrovské mínus)
Zbytek nějak víc nezklamal ani nepřekvapil, na PO chybí jeden top obránce+jeden kvalitní bek místo Pardyho, útok- vyměnit Morrowa (za kohokoliv), hlavně posílit Bennovu formaci někým kvalitním, dále Petersena nahradit někým perspektivnější z farmy Glenyem atd a PO bude další rok reálnější, myslím,že JN nebude mít moc práce poskládat dobrý tým, pokud není ovšem slepý.
celková známka 2-
Čudujem sa niektorým až tak negatívnym hodnoteniam... horšie ako 2- dať podľa mňa zasa nie je.
Hlavne pozitívne hodnotím JN, myslím si ,že vie čo robí. Uvidíme teraz s vlastníkom kam sa posunieme.
Já zhodnotím až opravdu skončí Základní část .
Mňo, mančaft jsme na PO postavený neměli, takže jsme skončili tam, kde se to od nás čekalo a na co v tuto chvíli máme. Když vidím jakým způsobem jsme dohráli nejdůležitější část základu, tak už nemohu být nadšený z té šňůry úspěchů.
Myslím, že se ukázalo, že bez změn v kádru, rozuměj posílení, to prostě nepůjde. Resp. se dál budeme plácat ve vzduchoprázdnu.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Hodnocení sezóny 2011/2012