Re: Grossman do Philadelphie

Já té výměně rozumím, jen jsem si myslel, že dostaneme nějakého hráče.

Grossman chtěl 3,5 mega na rok. To za prvé. Za druhé se nezlepšoval, jak se čekalo. Za třetí nevyužíval tolik svou výšku a kila, jak by měl. A za čtvrté, JN určitě plánuje podepsat nějakého kvalitného beka. Grossman by bral 3,5 a byl by v řadě až kolikátý...

Fistric je mladší, pokroky dělá, byť je Grosman vyrovnanější, je mnohem levnější, využívá svoji výšku a kila, lépe bruslí, za rok podepíše smlouvu na pár let a rozhodně se to nebude 3 mega ani blížit...Grossman je dle mého lépe pozičně hrající, ale to se Fistric ještě může posunout dál. Grossmana by nám v létě někdo ukradl zadarmo, takže takto máme alespoň drafty, které bychom mohli použít. Draft bude dobrej. Grossmana bychom momentálně stejně nepodepsali na víc než na rok (či dva kvůli neexistující nové CBA) a to on určitě nechtěl, neb tohle určitě bylo na stole. JN není vůl, pokud by do toho Grossman šel, byl by podepsaný a mohl zůstat, anebo mohl odejít jinam a mít vyšší cenu. BTW, všimli jste si, že tohle Stars nedělají, že hrají jakoby toho čestného, že se jim to pak někdy vrátí...

Nepochybuji, že Grossman bude dobrej, že se mu bude dařit a že jsme přišli o spolehlivého beka. Tentokrát JN zvolil jistotu draftů před ničím. Je to jeden z mála hráčů, u kterého mě odchod mrzí, neb je to hodně vyrovnaný a spolehlivý hráč. Ale jiná cesta evidentně nebyla. Těch beků v systému máme hodně a je možné, že odejde ještě jeden bek. Larsen si totiž jasně řekl o místo v základu a pro mě je to takový mladší Daley. Uvidíme, jestli naplní ten ofenzivní potenciál, anebo to s ním bude jako s Daleym.

Já rozumím, že Pardy je horší než Grossman, že Fistric je horší než Grossman, a že mohli jít oni, ale je třeba vidět to vidět komplexně. Všechny aspekty. JN prostě nechtěl dopustit to samé, co bylo s Bradem.

Re: Grossman do Philadelphie

Re: Grossman do Philadelphie

No, jestli chtěl 3,5 mega, tak to ať táhne wink

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Grossman do Philadelphie

Uvidíme, kolik mu bude moci nabídnout Philda, která má problémy se stropem. Ale třeba se někoho zbaví...anebo jim dá Grossman slevu, neb bude bojovat o SC.

Re: Grossman do Philadelphie

Re: Grossman do Philadelphie

No mrzí mě,že už tu neni po těch skoro 6 letech,ale věřim Fistricovi a Larsenovi,že nám jeho odchod nebude vadit.

Re: Grossman do Philadelphie

Steinere, nechtěj po mě, abych záležitost NG viděl komplexně a chtěl jí porozumět wink

Re: Grossman do Philadelphie

Tak v tvém případě je mi to jasné.

Je škoda, že odchází kvalita a to horší tu stále máme.

Re: Grossman do Philadelphie

25 (edited by steiner 19.2.2012 18:04:45)

Re: Grossman do Philadelphie

Zajímavé...takto uvažovat mě nenapadlo. Já nemám už vztah skoro k nikomu v dresu Stars. Snad jen Bennovi a možná pár dalším. Ale mám vztah ke klubu a to je oč tu běží.

Obrana není marná, inkasujeme málo, problémem je sterilní útok. Byť je tam Pardy, Fistric, slabší Robidas, mladý Larsen, atd., tak v obraně velký problém nevidím, nedostáváme nějak moc branek. Že by to mohlo být lepší a že by útočníci potřebovali od beků větší podporu, to souhlas. Věřím ale pořád tomu, že naši beci mají kvalitu. Sice je pravda, že hrají asi víc, než by vzhledem ke kvalitě měli, ale kdyby došel třeba Weber či Suter, tak by se vše srovnalo.

Myslím, že následující rok až dva budou pro Stars zajímavé, neb kádr dozná zásadních změn a mělo by dojít k posílení tak, abychom hráli o čelo. JN dosud musel šetřit peníze a budovat kádr s jedním ze nejnižších rozpočtů v lize. Nemysli si, že JN nechtěl podepsat Brada či posílit, chtěl, ale tehdy na to bohužel nebyly peníze.

26 (edited by Gulis 19.2.2012 18:41:00)

Re: Grossman do Philadelphie

Když jsme u vztahu k našim hráčům, tak srdeční záležitostí jsou tito hráči - Lehtonen, Benn, Ott, Ribeiro,Robidas, Daley........zbytek mi je celkem putná a bez věčích emocí bych je vyměnil, každopádně to bude třeba, protože malé kroky nepovedou nikam.

Re: Grossman do Philadelphie

Já měl vždycky dojem, že už se x let pokoušíme o přestavbu, ale když teď čtu o výprodeji nevím co si mám o posledních letech teda myslet...

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Grossman do Philadelphie

mysli si to, že by mohli přijít kvalitní hráči co mají na to nás dotáhnout do PO, poslední roky jenom oslabujem :-)

29 (edited by S.T.A.R.64 19.2.2012 19:20:49)

Re: Grossman do Philadelphie

Tak mi můžem leda někoho v létě přeplatit. Vyměňovat pomalu není koho. Morrow ztrácí na ceně, dalším v pořadí je Ott, Souray za Vincoura toho moc nedostanem...

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Grossman do Philadelphie

Vytěpal bych je všechny za 5 a 6 kola draftu:-)