Re: Novinky
Otta jsem měl celkem rád a Pardyho není škoda.Roy je dobrej.Jen mohli ti naši noví útočníci trochu povyrost.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Novinky
Otta jsem měl celkem rád a Pardyho není škoda.Roy je dobrej.Jen mohli ti naši noví útočníci trochu povyrost.
konečně něco, co se mi celkem zamlouvá
Všimněte si, že odchází slabí bruslaři, zbývá tu ještě Morrow. A naopak se zaměřujeme na hráče, kteří hrají v pohybu. Zpomalovače už nikdy.
Teď když přišel Roy, tak už beru odchod Ribse....do teď to nedávalo smysl...
teď jen aby Roy dokázal bodovat alespoň jako Ribs
Tak já jsem příchod Roye předpovídal. S Kisinem jsme to probírali, někde jsem četl, že je volný a Kisin to tehdy potvrzoval. Že půjde Ott, o tom se také mluvil již delší dobu.
Pro mě zatím není jisté, jestli bude Roy prvním centrem nebo druhým a jestli Benn bude centrem nebo křídlem.
A pokud někdo výměnu nečekal a diví se, potom to také nechápu. Ještě čekám další změny. Pár UFA a možná ještě jednu výměnu.
Tak ta výměna prý se už řešila před TDL. Tehdy to ještě nedopadlo. Buffalo vyhořelo, my taky a tak už oba týmy dělají změny.
Ještě to doplním, podle všeho, co JN řekl, tak to vypadá, že Benn bude 1. centrem a Roy druhým.
Já myslím, že kritika byla na místě, ono být 4 roky bez PO a pak se zbavit jednoho z našich nejlepších hráčů fanouška moc nepotěší, kdo mohl vědět, že k nám příjde Roy?
chce to beka, útok jsme sice posílily, ale směrem dozadu jsme oslabily, takhle to na PO stačit nebude
Já jsem celkem zklamaný že Ribeiro odešel, patřil mezi nejlepší hráče. Jinak kdo bude dělat dvojku Karimu, asi mi to nejak uniklo. Diky
Zbavit se nepotřebného Pardyho a přeplaceného Otta za slušnýho 2. centra, to nelze nepochválit!
Tak že někdo dojde bylo snad jasné. Nemůžeš hrát bez centrů.
Dvojkou je Bachman. Je dobrý.
A veškeré změny je třeba posuzovat komplexně, s ohledem na možnosti. Těžko vyčítat JN, že jsme neměli peníze, nebo že na UFA nejsou letos hráči. Dělá zatím dobrou práci.
A Roy je zvyklý na pozici prvního centra, takže o to lépe.
Tleskám, konečně JN při výměně s někým vydrbal Jinak Otta mi je líto byl to po odchodu Modana a Turca můj nejoblíbenější hráč
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Novinky