Re: Spekulace
Doufám, že budeme prodávat i nadále (Clark, MAB...), letos to stojí za to
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Spekulace
Doufám, že budeme prodávat i nadále (Clark, MAB...), letos to stojí za to
Doufám, že je to k nám, i když to nedává smysl vzhledem k tomu, že to by šel už za Grossmana.
Ruutu prý dnes podepíše s Canes. Údajně za Cartera nabízíte Daleyho, Campbella a Oleksiaka...
Ruutu podepíše a určitě za něj tyhle tři nenabízíme. Možná jednoho, ale ne tři. A ani se mi nezdá, že bychom nabízeli tyto tři hráče. Tedy s výjimkou Campbella.
Taky se mi to nezdá. Však je to jen spekulace
Jestli někam vymění Oleksiaka ještě než se tu ukáže,tak mě nechutně naserou.Opravdu se těšim,že tu jednou bude zářit.
Tak to by nás natáhli, stejně jako Pens.
Oleksiaka bych nedal, bude to náš Chára. A Pens? Na hodnocení je dost času. Niskanen by u nás nikdy nehrál tak, jako u Pens.
A netřeba to řešit, neb Ruutu podepsal Carolině, takže můžeme být klidní.
Hemský je prý blízko dohodě s Edmontonem. 5 mega za rok. Oni nabízí 2 roky, on chce delší. Děs, za takového hráče 5 mega, za to máme my Ribse...
Také na tu stránku chodím, ale není to zrovna spolehlivý zdroj spekulací.
Dobré na tom i je, že samostná spekulace také není zrovna dvakrát spolehlivá. Tak to tu máme dvě plus . Komické
.
Tak ten zdroj má často kachny, kvalitní spekulace mají kmenoví novináři toho kterého klubu. Tohle jsou sběrači, opisovači a vymýšleči.
New Jersey nějak ztratili glanc co se výměn týče. Po Kovalčukovi je Židlický další podivná výměna. Letos ještě nedal ani gól.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Spekulace