Re: Spekulace
BTW, Kisine, četl jsem kdesi, a už ve 2 zdrojích za poslední týdny, že chcete Quinceyho.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Spekulace
BTW, Kisine, četl jsem kdesi, a už ve 2 zdrojích za poslední týdny, že chcete Quinceyho.
To snad ne, na twitteru fakt něco je... Je příšernej a už vlastně u nás chvíli byl, než byl obratem poslán do Detroitu za 1st rounder (Downie trade). Nedává to pro nás žádnou logiku. S Clearem druhý nejnáviděnější hráč mezi fanoušky DRW, hroznej směrem dozadu a neprodukuje. Potřebujeme zesílit defenzívu, ofenzivních beků máme dost.
Legwanda se dle Boba snaží Nashville udat. 1. či 2.kolo, ale má NTC.
Quincey má třeba slabší sezónu, ale příští rok může být vše jinak.
My jsme ho kdysi málem získali z waiveru, ale neprošel zdravotní prohlídkou. Hned na to začal bodovat jako divej u Avs.
Asking price za Keslera ma byt mlady centr (20-25 let) jiz na urovni top6-top9, top prospect a 1st rounder. Pittsburgh udajne nabizi Suttera, Pouliota a 1st.
Hmm, slušná cena, ale na druhou stranu Kesler ještě není starý a má před sebou řadu dobrých sezón, navíc je to ten pravý typ hráče.
ze zcela jasných důvodů by mě zajímalo jak to bude s jedničkami v brance Buffala a Vancouveru. že by u druhých jmenovaných dostal šanci Läck? A bude se v Buffalu prát na férovku Enroth s Neuwirtem?
Tak z toho, co píše ten autor to spíš vypadá na zásadní pokles formy. Možná zase paří.
Lituje ještě někdo, že Eakins nešel k nám? Teď nemyslím jen výsledky, ale tam je totální anarchie ve hře, v chování.
Favorité na Folina jsou prý BOS, PHI a Tampa. Yzerman se na něj byl i podívat před 2 týdny. No, snad to dotáhne do konce, ale úpřímně v tomto případě tomu moc nevěřím.
Z Pens by se mohl pakovat Letang, choker MAF a choker Neal. Mluví se i o Malkinovi, ale to je blbost. Na té výměně můžou jedině prodělat. Jako prostředek (nebo i prostor) na křídlo(a) můžou použít Letanga, případně někoho ze svých mladých v obraně.
Bylsma je jasnej. Prý ztratil kabinu, v průběhu POs se v kabině často objevoval Lemieux a měl proslovy... Nakonec Pens chybí identita a Bylsma to měl nahlé už loni. Mluví se i o Sherovi. Neschopnost za 6 nebo 7 let sehnat kvalitní křídlo Crosbymu, nulový depth v útoku, některé nesmyslné smlouvy atd.
ať shnijou v pekle
Také jsem uvažoval, jestli to sem dám. Nicméně ten výběr je zajímavý. Zajímalo by mě, podle čeho vybíral.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Spekulace