Re: Spekulace
Malkin je můj sen
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Spekulace
Malkin je můj sen
Já bych také bral všechny tři. Malkina považuji za nejlepšího hráče světa. Když ale chce hrát. Občas se mu nechce.
Tommy, obětoval bys za něj v nějakém větším balíčku Erikssona? Třeba Eriksson, Daley, a 1. kolo draftu?
Osobně spíš čekám, že si Malkina nechají a pustí volné hráče, anebo hráče méně důležité, takoví hráči se nemění, pokud není závažný důvod.
To sa mi nezdá, že by Malkina pustili. Ale zišiel by sa nám.
Dokoce se hovoří i o Letangovi, ale tomu se mi nechce věřit. Bylsma s MAFem to mají dle všeho spočítané.
Bylsma dle mého zůstane, nechce se mi věřit, že by ho vykopli. Pokud ano, pak je mi jasné, proč JN čeká.
Neal by mohl zpět!
Koho jiného si myslíš, že by oni chtěli za Malkina, Letanga či Neala? Bena určitě, ale toho nedáme. Takže jinak mi to vychází na Erikssona.
Malkin , Letang x Eriksson, Cole, Dillon
Tak to bychom museli přidat 2 letošní volby v prvním kole draftu a i tu další rok.
Osobně tomu nevěřím, ale Letang by prý mohl být k dispozici. Jen předesílám, že taky nijak extra neumí bránit a bude chtít 5 let a 40 mega. Anebo i delší smlouvu. A otázka je, jak bude produkovat nez Malkina, Neala, Crosbyho, atd.
No, někde ten talent musíme sehnat, jinak budeme čekat, až nám dorostou mláďata. To se potom o pár let navíc načekáme.
A zatím žádné takové pitomé smlouvy nemáme, takže si jednu či dvě dovolit můžeme.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Spekulace