Re: OH 2014 Česko
Tak Kovář nebo Červenka pojede jeden z nich na 100%, teda co si myslím a hlavně co furt čtu ty jeho kecy, ve kterých je furt zmiňuje.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → OH 2014 Česko
Tak Kovář nebo Červenka pojede jeden z nich na 100%, teda co si myslím a hlavně co furt čtu ty jeho kecy, ve kterých je furt zmiňuje.
Mě nejvíc pobavila ta jeho trapná tour po NHL, kdy v průběhu prosice navštíví asi 6 zápasů. Finové a spol mají v Americe už dávno GM i trenéra. To je tak trapné...
Finové maj asi víc peněz na vstupenky
Tak to snad dopadlo snad ještě hůř, než se čekalo... kromě již zmíněných mi tam chybí Tlustý, který je velmi podcenovaný, dobrý defenzivní útočník.
Tlustýho jsem loni viděl za Kladno proti Třinci a to byla katastrofa, vůbec nebojoval, měl to na salámu. Letos je taky slabší. Kaberle no comment, ten je už 3 roky mimo.
Tak to nás Šišla pasuje na černého koně OH.Barinka,Krajíček,Kaberle?????Z nich pocit dobrýho beka nemam...Leda,že věří,že všechny přestřílíme...
V Carolině hraje dobře, už asi třetím rokem. Ale je fakt, že byl tuším na operaci slepáku a je mimo, ale myslím, že by se měl brzy vrátit. Nicméně Lojza o něm určitě vůbec neuvažoval.
Věří hráčům, se kterými už v minulosti něco vyhrál. Jako každý trenér. Ale asi mu nikdo neřekl, jak ti hráči hrají mizerně a jak na to doplatíme.
Zachránit nás může jen tradiční české srdíčko a taky fakt, že třeba Rusáci to budou pravděpodobně hrát jako vždycky, tedy jen na sebe.
Az se divim, ze Lojza zaregistroval Sobotku. Nejlepsi cesky utocnik, ale ten dement ho pred 2 lety nevzal na MS, ackoliv uz tehdy byl velmi dobry.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → OH 2014 Česko