Topic: Stars @ Habs 29.10.2013 (zápas č. 12)

You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Stars @ Habs 29.10.2013 (zápas č. 12)
5:1 (2x Segedin, Peverley, Cole, Gončar - Gorges, jediný heterosexuál v teamu). Carey Roy bude po 30ti minutách střídat.
twl to by byl splněnej sen, kdybychom donutili toho kreténa střídat
ty je musíš hodně nenávidět, kisine,
Jako uznavam, ze to je asi za hranou, ale ma to sve jednoznacne duvody. Jak rika Lavy na konci v tom videu, enough is enough
já za sebe musím uznat, že třeba v NHL 14 se mi za ně hraje výborně. Navíc mají myslím nejlepšího gólmana hry. Není důvod je neobdivovat.
Cože???!!!! To si snad dělají v tom NHLku srandu Price nejlepší brankář hry??!!!
Hoši, za tohle se všude venku udělují tresty.
Habs byli roky utlačovaní, tak se jim to nyní trošku vrací.
Doufám, že dneska zlomíme tu backtoback krizi.
3:2. Chiasson, Seguin, Cole.
Já proti Montrealu vůbec nic nemám, mně kluci montrealští nevadí. Takže si ani v nejmenším nemyslím, že by tam hráli homosexuálové. To o Plekancovi jsem napsal jen tak na okraj, jako takové odlehčení. A od kisina to určitě taky byla nadsázka nebo jak to nazvat.
Ale pojďme možná radši k hokeji. Tipuji 1:3 (Seguin - Plekanec, Bourque, Gionta).
Jose, koukám, že máš dojem, že to trápení back to back zápasů bude pokračovat. A taky to, že uděláme kroku kupředu a pak zase krok vzad. Také se toho bojím. Ale v týmu máme hodně Francouzů, tak se snad budou chtít ukázat.
Osobně očekávám vyrovnaný zápas, kde nepadne moc branek (aby to nebylo naopak ), ten třetí by Canadiens mohli dát klidně do prázdné. Montreal hraje doma, ale koukám, že tam vyhrál jen tři zápasy ze sedmi. Ale zase celkově málo inkasují - 22 gólů za 12 zápasů. A na to, že mají jen o dvě výhry více než prohry, mají dost aktivní skóre 35:22.
2:1 (Seguin, Roussel)
Rozbijem je jak činský hračky, budou volat na antimonopolní úřad, že puk je pro oba týmy a né jen pro jeden, protože jim ho vůbec nepůjčíme, Kari si napraví po včerejšku průměr čistým kontem a Ničuš se konečně prosadí, ale né jedním gólem, ale hat-trickem!
4:0 (3x Čučkin a Segín)
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Stars @ Habs 29.10.2013 (zápas č. 12)