Re: Stars at Ducks 20.10.2013

You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Stars at Ducks 20.10.2013
Pozvolný kroky můžem dělat dalších 5 let a k ničemu to nemusí být. Mě jen mrzí že ta přestavba neprobíhala v uplynulých letech razantněji a mi jsme nespadli až na úplný dno. Neb divákům je to stejně v podstatě jedno jestli jste 10-11-12 nebo patnáctej a mi jsme si mohli nahrabat nějaký super talenty jako třeba Pens,Blackhawks,Isles,Oilers atd.
Hmmm, slusnej demagog z tebe vyrostl.....jestli ani neumis rozlisovat co je s nadsazkou, co z hecu a co vazne, tak ani nereaguj. Jsi zaslepeny, mas jen a pouze svou pravdu a oponenturu nesneses. Zacinas me pekne otravovat, nemas patent na rozum, nestanovujes pravidla diskuze, tak se laskave nauc byt tolerantni k nazorum a vkusu ostatnich! Kdyz mas pocit, ze ti nekdo neni odborne roven, tak udelej vstricny krok pro obe strany a ignoruj ho (me).
Tenhleten mančaft i v 100% nasazení stejně na Stanley Cup nemá takže co. Maximem může být leda play off nic víc. K tomu aby tým dokráčel navrchol potřebuje pár superhvězd mi nemáme zatím ani jednu
Tommy, odpověz mi na pár otázek.
Kolik si toho o současné NHL přečteš v současné době? Kolik jsi letos viděl zápasů? A kolik loni? Kolik amerických či kanadských článků o Stars si týdně přečteš? Stačí přibližně. Děkuji.
Já oponenturu rád, ale oponentura musí mít úroveň. To máš jako v politice. Nesnáším, když někdo jen nadává a říká, jak je všechno blbě, viz ANO, VV či Tomio, to nikdy nefunguje. Aby tvoje názory za něco stály, musíš nejdřív ukázat nějakou vědomost, nějaké hlubší povědomí o daném tématu. JInak jsou to jen bezcenné tlachy a ne obohacující kritika, debata. A tvoje příspěvky jsou vždy jen ironické, jak píšeš s nadsázkou, ale bez špetky nějaké nové informace, která tu chybí.
Ale ja nemusim neco dokazovat nebo skladat zkousky, abych tu mohl debatovat,nebo ano?? Fora jsou od toho, aby se virtualne schazeli fanousci dane veci. K tomu "hospodske tlachani" proste patri. Ja fandim a sleduji DS po svem a pokud se ti to nelibi, necti me, nereaguj na a rovnou me roluj......budeme spokojeni oba.
Souhlas, Daley měl opět udělat krok kupředu a asi od něj čekáme mnoho. Ale on zahraje zápasy parádně, obvykle proti DRW, a pak propadne třeba s NYI. Osobně mám ale za to, že je to dobrý řadový voják, kterého je fajn mít. My prostě vystavujeme ty hráče něčemu, co je pro ně příliš a pak to podle toho vypadá.
Jen Robidas tuhle pozici rok co rok zvládal. Ten ten přechod z 6 na 1 zvládl.
A ano, výměny a UFA, to je moje úchylka, tak se nediv, já to mám prostě moc rád.
To souhlas. Hodně jich je nevyrovnaných. Ale tím jsme bojovali poslední roky vždy. Ať už tu byli Neal, Niskanen, Morrow, apod.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Stars at Ducks 20.10.2013