Re: Washington Capitals (zápas č.2)
1-4 (Goligoski)
2:2 ...
4:3 (Cole, Robidas, Benn, Eakin)
4:2 pro Washington (Ovečkin, Ovečka podruhé, Johansson, Green - Cole, Horcoff).
4:3. Benn, Whitney, Cole, Roussel.
Právě jsem zhlédnul sestřihy a byli to asi pěkný nervy.Hlavně,že je první výhra,ale když vidim,že Florida dostala 7:0,tak ten první zápas opět nasere.
Wow, Chiasson to s tými gólmi myslí vážne. Aby ta forma vydržala čo najdlhšie.
yep.
11 6.10.2013 12:18:14 (edited by steiner 6.10.2013 12:32:10)
Co dodat. Sice jsem si myslel, že to nevydržím, neb jsem byl k smrti unavený, ale zvládl jsem to.
Tak nutno říci, že Seguin se pořád hledá. Na buly teče. Rychlost i technika je znát. Nicméně jeho příhra na Colea byla výborná. Cole byl jedním z nejlepších na ledě. A dokazoval to snad úplně ve všem. Peverley na první zápas roku, super, jen škoda, že nedal alespoň z těch 3 velkých šancí. A třetího hráče, kterého musím zmínit, je Jordie Benn, Hraje o dvě úrovně jinde oproti loňsku, zatím. Chiasson drží sérii. Whitney a Eakin také mnohem lepší, jen škoda, že Whitney nedal plno šancí. A ta Peverleyho linka byla možná i nejlepší, Garbutt má formu, to samé Roussel. Gončar hrubka na PP v každém ze dvou zápasů. PP zatím bída, nefunguje.
Měli jsme i kliku, 4 tyče, to nebylo málo.
To byla reakce na neuznaný gól Caps, kdy jejich hráč Kariho krosčekoval do hlavy. Nesmyslně jim pak takto pomohli. Naštěstí jim to bylo prd platné. Neb o faulu nelze mluvit ani náhodou.
Aha, já se divil, co že se to ''nesmí dělat''. Rozhodčí jsou rok od roku horší, už to zašlo příliš daleko, katastrofa.