1 (edited by steiner 8.6.2013 17:28:04)

Topic: Sergej Gončar

Stars se dohodli s tímto bekem na dvouleté smlouvě za 10 mega.

Dle mého přeplacení, doufal jsem v 9 mega, ale na trhu by se určitě našel někdo, kdo by mu dal ještě víc. A Magnitogorsk nabízel 7 mega na rok. To asi taky hrálo svoji roli.

A na ds.com už byl připsán na soupisku. A v sekci multividea už jsou jeho nejlepší momenty z poslední sezóny, atd. Dobré hity, branky, a tak.

Re: Sergej Gončar

Ja ho k nam vzdycky chtel, je to muj oblibenec.....ale na me je 39 let uz hodne.....:(

Re: Sergej Gončar

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Sergej Gončar

Stare, co to vidím, ty jsi spokojený? WOW!

Jinak k těm rokům. Whitney je starší a byl to náš nejlepší hráč. Gončar je prý na tom fyzicky velmi dobře a v Ottawě se poslední tři roky zlepšoval. Poslední sezóna byla jeho nejlepší.

U něj je obvykle problém aklimatizace. První rok je obvykle jeho nejhorší. Uvidí se, jak mu to sedne.

Tuto akvizici osobně zatím hodnotit nebudu, chápu pohnutky a okolnosti, počkám a uvidím. Ale JN se evidentně snaží něco dělat. A na trhu moc ofenzivních beků není. Riskl 2 roky s Gončarem. Stejně jako byl risk s Jágrem, Whitneym či Lehtonenem. V podstatě nezklamal ani jeden z nich.

Re: Sergej Gončar

Re: Sergej Gončar

Re: Sergej Gončar

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

8 (edited by steiner 9.6.2013 12:08:03)

Re: Sergej Gončar

Tak vedení evidentně počítá, že nám pomůže s mladými jako je Dillion, Morrow, Connauton, Klingberg, Nemeth či Gaunce. Prostě s těmi, kteří v následující nebo té další sezóně budou naplno hrát NHL. Dillon ji bude hrát jistě, ti ostatní jsou zatím s ?.

Na trhu nikdo lepší nebyl. Leda Streit, ten má 35, ale ten bude ještě dražší. A že bylo zapotřebí něco dělat, to bylo a je snad jasné. Navíc TOP beka asi nebude lehké sehnat, pochybuji, že NSH nám dá Webera za Erikssona, nebo Chicago Seabrooka za  Eakina s Daleym.

Jinými slovy, za dva roky musíme už být někde jinde a Gončar nám tam má pomoci.

Kdyby JN nejednal, pláchl by Gončar do Ruska a my bychom tu  posilu hledali jen těžko, neb o Streita bude pěkná bitka. Potom jsou tu další možnosti, ale mnohem horší, viz White, Židlický či Hainsey.

Všude se píše o zásadní vlivu Gončara na Malkina a Karlssona. Tak uvidíme, jak ovlivní ty naše hráče. A kdo ví, třeba bude i Malkin k mání. wink

A s tím BB, to jsem věděl, Mikeszi, že na to budeš reagovat. Neb ten film znáš. smile

Re: Sergej Gončar

Kdyz jsem kdysi hraval na compu NHL (myslim, ze od 95), bylo to vzdycky za Dallas a mimo par dalsich oblibencu jsem si vzdycky do obrany poridil Goncara wink

10 (edited by steiner 11.6.2013 17:02:44)

Re: Sergej Gončar

Re: Sergej Gončar

Re: Sergej Gončar

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Sergej Gončar

Tak to jsou neskutečné momenty...hlavně ten první.

Re: Sergej Gončar

Re: Sergej Gončar

steiner: Kdopak to seděl na trestný u toho prvního videa? big_smile