Já to mám podobný třeba se Stevem Ottem, pamatuju že jsem koukal na zápas Kanady jen kvůli němu (ještě před tím než za Dallas hrál). Pro mě bylo spíš těžký překousnout odchod Mike Modana, mrzí mě jak to všechno kolem něj dopadlo, naprosto nesmrtelná ikona Stars, člověk kterej hokej v Texasu proslavil, jak už jsem psal stačilo se podívat na obrázky před zápasem a 90% lidí mělo jeho dres, vystupoval i v televizi, hokejista o jehož svatbě dokonce psali přes celou stránku i v Blesku. Bohužel s jeho postupným uvadáním a nakonec i koncem šly do xxxxxx výsledky i fanoušci. Já měl vždycky vztah hlavně ke třem hráčům Stars: Modano, Lehtinen, Turco. Z dřívější doby rozhodně: Belfour, Hatcher.
Btw. o výměně Morrowa jsem psal snad 2 roky zpátky, chce to radikálnější přestavbu, hráči o kterých jsme před léty mluvili že nás dostanou na vrchol už by tam měli být a mi si zatím můžeme i o play off nechat jen zdát. Nevěřím tomu že výměna jednoho hráče nebo nákup beka nás dostane na jinej level. Máme mančaft bez Hvězd, chybí nám hráč typu Stamkos, Sedin, Malkin nebo Datsyuk. O obraně nemluvě, kam se takovej Goligoski hrabe např. na Zubova.
I pád na držku je pohyb dopředu...