Re: Texas Stars
Tak se to podařilo. Taková malá náplast. Jen aby Willieho někdo neodlákal.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Texas Stars
Tak se to podařilo. Taková malá náplast. Jen aby Willieho někdo neodlákal.
O Desjardinse má zájem řada týmů. Nejvíc se mluví o Vancouveru. Jen se čekalo, až skončí jeho AHL sezona. Jestli to nevyjde letos, tak příští rok už zcela určitě.
Tak a za jak dlouho je bude následovat Dallas ve své soutěži?
Hoši, kdysi jsem vedl s Radkem debatu, na kterou jsem později zapomněl. On mi ji pak připomněl. Kdysi jsem řekl, že se tým buduje, psychologie týmu hraje důležitou roli a důležité je vybudovat sebevědomí v základní části, být nejlepší a pak je člověk nejlepší i v playoff. Postupem času už jsem si tohle až tak zásadně nemyslel, nemyslel jsem si, že je potřeba být nejlepší v základní části, aby byl SC.
Stars to ale jinak neumí. V roce 1999 jsme byli nejlepší v základní části i v playoff. Texas Stars to mají letos stejné. Prostě to opakujeme způsobem, který jsme se naučili...nejtěžším možným způsobem.
Když to jde složitě, tak to můžem dělat ještě složitějc
Pens chtějí Desjardinse.
Willie jde ke Canucks. Odmítl Pens, neb nabízeli smlouvu jen na 2 roky a nemohl si ani vybrat asistenty. Oznámeno by to mělo být dnes či zítra.
Tak Lidster do Vancouveru byl právě potvrzen. GG, WD a DL...kompletní trenérský triumvirát Vancouveru je od nás.
Tak to nevím jestli jim přát nebo ne
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Texas Stars