Re: Jaromír Jágr
No návštěvy sice šli nahoru, ale nadruhou stranu vyprodáno máme málokdy a třeba včera tam bylo zhruba 15 tis. lidí
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jaromír Jágr
No návštěvy sice šli nahoru, ale nadruhou stranu vyprodáno máme málokdy a třeba včera tam bylo zhruba 15 tis. lidí
Jako diváci měli mančaft, co řekněme 15 let hrál každej rok play off, když se motáme v těch sračkách, plno už tolik nebude...
Tak hlavně tady hrála americká ikona Mike Modano kterej byl v podstatě součástí texaskýho showbyznysu (dokonce dělal i manekýna pro gucciho jestli se nepletu). Navíc v Dallasu je konkurence velmi schopných týmů Cowboys (po Manchesteru United druhá nejvýznamější sportovní značka prej) Mavricks a nedávný finalisty MLB Rangers.
Tak stačí se juknout na náladu tady...v USA to sice bude lepší, ale i tak.
Hmm súhlasím, nálada tu moc nie je a asi ani v nič extra to nebude ani v Dallase...Ale i tak ja neviem mal by to JN s JJ risknúť a nevymieňať ho. Keď ho vymení na koho sa vlastne budú chodiť pozerať keď Stars hrajú velke kulove...
Jágr chce zůstat. To už je jasné. A Stars na něj táhnou lidi. A vymění ho jen pokud za něj kápne opravdu hodně. Jinak ne, neb pro nás má velkou cenu.
Ja nevim, nedelal bych to...
takže na play off sme sa už vykašlali ...
Kurva si dělají ten Joe dělá prdel ne????Místo aby sehnal pořádné beky, hodí pryč Jágra...absolutně nechápu a nikdy nepochopím...a k tomu ještě Roye...kua prodejte všechy...a budem hrát v klidu o 13. flek....
Tak letošek jsme odpískali a do budoucna můžeme opět jen doufat.Začínám se přiklánět k názoru,že JN je asi pěknej kokot.Nebo má dar vidět do budoucna a tam je tým pravidelně drtící zbytek ligy,ale mi co ten dar nemámetak mu to asi nezbaštíme.Hlavně nám dal najevo,že se nemusíme nervovat u zápasů,neb zisk jakéhokoli bodu bude z říše zázraků.....Přátelé dejme si frt'ana a hod'me se do klidu....
nechápu proč ho ten jouda vyměnil ?! Sám Džegr o výměnu nežádal a byl rád, že je v Dallasu. Vždy jsem tu psal, že jsem fanda toho týmu, kde Jágr hraje, takže se opět budu s ním stěhovat. Avšak jsem si myslel, ikdyž sezona by byla bez play off, že bude ve Stars hrát dál. Je vidět, že o to však klub a hlavně JN nestál ! V první řadě by to chtělo změnit styl hry a místo nahazování si trochu přihrávat. Přátelé loučím se s vámi a putuji na východ a držím pěsti at se klubu Stars daří v budoucnu a po roce 1999 někdy zase vyhrají SC !
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jaromír Jágr