16

(160 replies, posted in NHL)

Neboj, nedočkáš se (ani Lundqvista)  : )

17

(160 replies, posted in NHL)

Pravda, téma Girardiho bych už uzavřel. Stejně je to každému jasné, že je to tragéd. Konečně i AV si to přiznal. Pravděpodobně bude vyplacenej ze smlouvy a vypadne z týmu. Takže zbytečně dal řešit toho vola.

Jo, Staal se brutálně nevyplatil. Když jsme se tady po přestupu bavili, že se uvidí, jestli se třeba nějak nenastartuje, tak nenastartoval. Hrál průměrně a prakticky nic týmu nedal. Za hráče do třetí řady, ať už je zkušenej jak chce, vysázet takovou protiváhu byla debilita.

Menší přestavba možná přijde, ale nemyslím si, že musí Rangers patřit k podprůměru. Pořád tam je hodně kvalitních hráčů. Kreider, Stepan, Zuccarello, Miller, Brassard, Fast,  McDonagh, Lundqvist. A nevzdávám se naděje, že se podepíše Yandle.

Boyle po sezoně končí - 4,5m, Girardi jestli skonči v AHL, tak ze stropu uvolní myslím, že pulku platu, takže 2,7M, Staal půjde do hajzlu - 4,1M. Takže bude k dispozici 11,3M. A podepsat je třeba Kreidera, Millera a Hayese. Hayes moc nedostane, šel dolů výkonnostně. Takže peníze na Yandla možná i budou.

Pak by sestava mohla vypadat takto:
Kreider-Stepan-Zuccarello
Miller-Brassard-Nash
Lindberg-Hayes-Fast
?-?-Stalberg

McDonagh-Skjei
Yandle-McIlrath
Staal-Klein

Lundqvist

Což si nemyslím, že je sestava, která by neměla na play-off...

Pokud se vedení rozhodne k větším změnám. Tak možná odejde za drafty nebo prospekty i Nash. Pak bude k dispozici téměř 18M. A s tím už se dá něco zajímavého udělat. Takže záleží jak to vedení zvládne...

18

(160 replies, posted in NHL)

Není to jen náš názor s Kisinem:

"You know it's a good thing for sure when your coach scratches you for a “Whole Body” injury.

We all know Girardi is bad. We all know he was totally at sea in Game 1. We all know that putting an AHL call-up on the third pairing and praying is better than giving him more minutes.

The buyout calculators say that he'd cost the Rangers $10 million in actual money, and I think that's a bet the Rangers are probably willing to make at this point. Whole body injuries simply do not exist unless you fall down a gorge and are also a cartoon character.

If this is the end of the line for Girardi in New York, you have to say he earned it."

Ryan Lambert

Doufám v to, že přišel jeho konec v NHL. A místo něj se podepíše Yandle...

19

(160 replies, posted in NHL)

Steiner: někdy je nejhorší, někdy se dostane do formy, tak je jeden z nejhorších.

ok, zastat se svého hráče je přirozené. Asi na tiskovce neřekne: "souhlasím, Girardi je dřevo jak hovado." Ale důležité je to co řekne ve spojení s činy...

Skvělý Miller posere zápas, tak jde do 4 řady. X Girardi dosere každý druhý zápas. Stále smrdí v sestavě.
Mnoho hráčů AV během sezony kritizoval. X Girardiho se zastává.
McIlrath nebo Skjei hrajou jednoznačně lépe. X Girardi stejně dostává přednost v sestavě.

Takže to, že se ho pak zastane, když Girardiho kritizuje snad každý od fans přes experty, už není jen gesto loajálnosti ke svému hráči, ale musí být vnímáno jako těžká debilita.

(a jen dodám, že jsem se Girardiho ještě během minulé sezony zastával a s Kisinem jsem se  "dohadoval" (nakonec se ukázalo, že měl pravdu on) na tohle téma, ale šel tak hrozně dolů a je tak těžkou koulí na noze pro Rangers, že ho nejde jinak, než neustále hejtovat - a to o to víc, když se ho zastává ten, který by měl jeho negativní dopad na tým vnímat mnohem bryskněji a intenzivněji, než všichni ostatní.)

20

(160 replies, posted in NHL)

Vigneault se včera při rozhovoru zastal Dana Girardiho, jenž je prakticky celou sezonu kritizovaný za své výkony. Kouč řekl, že když je tento zkušený bek zdravý, může týmu hodně přispět. „Dan je podle mého opravdu spolehlivý obránce. Myslím, že je nespravedlivě kritizovaný. Až se vrátí, jsem si jistý, že bude hodně prospěšný. V sezoně odehrál několik velmi dobrých zápasů. Je také velmi respektovaný v kabině díky tomu, co týmu přináší,“ uvedl Vigneault.

Takže ho tam ten vůl zase brzo napere do sestavy...

21

(160 replies, posted in NHL)

...hned se na ten dnešní zápas těším víc. Navíc Lundqvist bude pravděpodobně v brance.

Něco ke Girardimu:

"But it also is impossible to ignore how dramatically the alternate captain’s game has slipped throughout this season in which a rather gradual decline evolved into a steep drop like you’d find riding the Coney Island Cyclone.

It is about the fact that at the moment, the Rangers are better off with McIlrath in the lineup than Girardi."

LARRY BROOKS

V celém článku zbytečně opatrně naznačoval, že je Girardi čím dál tím víc k hovnu a bude problém se ho zbavit. Škoda, že to je každému jasné, jen AV jasno pořád nemá. Nezbývá, než doufat, že bude Girardi zraněn co nejdéle.

Jinak dnešní obrana by měla vypadat takto:

Yandle-Klein
Staal-McIlrath
Skjei-Boyle

(Když se znovu koukám na ten gif, tak si říkám, že je škoda, že se nesrazili x))

22

(160 replies, posted in NHL)

23

(160 replies, posted in NHL)

Z AV je mi čím dal tím víc nedobře.

24

(726 replies, posted in NHL)

Kisine, dík za pěknou analýzu.

Jinak dočkal ses vítězství (zápas jsem zatím neviděl, koukal jsem na NYR, takže nevím jak moc good to bylo), Namestnikova jsi měl v sestavě, byť odehrál jen 10 minut a byl dle všeho ve 4 formaci...takže zatím relativně dobrý, ne?.

25

(160 replies, posted in NHL)

Dopadlo to ještě o něco hůř, než jsem čekal. Co tam ty dva kopyta předváděla, to byla věc!

První branka. Girardi radši reklamuje offside místo toho aby bránil Hornqvista.
Druhá branka. Girardi předvedl svou parádní hru na modré čáře. Tak parádně nahodil puk, že mohl jet Crosby sám na branku.

Staal vypíchne klíčovému hráči týmu oko. Jasně, někdo řekne, že za to nemohl, že to byla smůla. Ok, ale taková smůla se může stát jenom jemu. Jen kopyto jako on se dokáže trefit brankáři špičkou hokejky zrovna do oka.

Oba - 2 v +/-.

Tenhle páreček dá Pens postup až moc snadno. A jestli ani tohle neotevře AV oči, tak je zralej na odstřel z lavičky.

26

(24 replies, posted in NHL)

Florida - NY Islanders 4:2
Tampa Bay - Detroit 4:2
Washington - Philadelphia 3:4
Pittsburgh - NY Rangers 3:4 (fan tip)
Dallas - Minnesota 4:2
St. Louis - Chicago 4:3
Anaheim - Nashville 4:2
Los Angeles - San Jose 3:4

27

(160 replies, posted in NHL)

to budou zámky jak hovado, už se toho děsím. Budou odpalovat jeden puk za druhým přímo na hokejku Sida. Snad se stane zázrak.

28

(160 replies, posted in NHL)

Girardi - nejlepší obranář mezi obrannými obránci. Lehne si do branky a bude máchat hokejkou. AV si z toho ustříkne do trenek.

Jinak McDonagh má zlomeninu na pravé ruce, takže play-off buď bez něj nebo s nadopovaným McDonaghem. Šance v letošním play-off zase o něco víc poklesly. sad

29

(726 replies, posted in NHL)

Jo, tak to bývá, není to fér, ale když dělají chyby hráči, kteří mají nějaké jméno, tak se jim to toleruje spíš, než v případě nováčků a méně zkušených hráčů. Takový Zuccarello v začátcích v NHL udělal par slabších zápasů a už šel na farmu. U něj nechybělo moc a z NHL zmizel úplně. A jaký je to teď hráč. Není to moc férové, ale často to tak je.  Každopádně Slater Koekkoek...to jméno je hodně impozantní : ) ...

30

(160 replies, posted in NHL)

Já vím, že jsem naivní, ale pořád doufám, že Yandle nakonec zůstane. Podává tak skvělé výkony, že snad donutí vedení k nějakým rošádám. Vím, že tam moc možností není - víme kvůli komu -, ale naděje umírá poslední.