121

Re: New York Rangers

Vigneault se včera při rozhovoru zastal Dana Girardiho, jenž je prakticky celou sezonu kritizovaný za své výkony. Kouč řekl, že když je tento zkušený bek zdravý, může týmu hodně přispět. „Dan je podle mého opravdu spolehlivý obránce. Myslím, že je nespravedlivě kritizovaný. Až se vrátí, jsem si jistý, že bude hodně prospěšný. V sezoně odehrál několik velmi dobrých zápasů. Je také velmi respektovaný v kabině díky tomu, co týmu přináší,“ uvedl Vigneault.

Takže ho tam ten vůl zase brzo napere do sestavy...

122

Re: New York Rangers

Já jsem tuhle ligu nepochopil.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

Já ji ani chápat nepotřebuju, mě stačí fandit Dallasu big_smile

Re: New York Rangers

Tak že jsou fans či někteří novináře často nespravedliví, to není nic nového. A kouč se svých hráčů zastat musí, ať si myslí, co chce.

125

Re: New York Rangers

Jak může být někdo nespravedlivý na jednoho z nejhorších beků ligy? Naopak, měl tam free pass hodně dlouhou dobu. Já bych mu dával ještě víc. Zaslouží si.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

Girardi je nejhorší bek ligy nebo tedy jeden z nejhorších? Hmm.

127 (edited by Kostka 19.4.2016 08:03:25)

Re: New York Rangers

Steiner: někdy je nejhorší, někdy se dostane do formy, tak je jeden z nejhorších.

ok, zastat se svého hráče je přirozené. Asi na tiskovce neřekne: "souhlasím, Girardi je dřevo jak hovado." Ale důležité je to co řekne ve spojení s činy...

Skvělý Miller posere zápas, tak jde do 4 řady. X Girardi dosere každý druhý zápas. Stále smrdí v sestavě.
Mnoho hráčů AV během sezony kritizoval. X Girardiho se zastává.
McIlrath nebo Skjei hrajou jednoznačně lépe. X Girardi stejně dostává přednost v sestavě.

Takže to, že se ho pak zastane, když Girardiho kritizuje snad každý od fans přes experty, už není jen gesto loajálnosti ke svému hráči, ale musí být vnímáno jako těžká debilita.

(a jen dodám, že jsem se Girardiho ještě během minulé sezony zastával a s Kisinem jsem se  "dohadoval" (nakonec se ukázalo, že měl pravdu on) na tohle téma, ale šel tak hrozně dolů a je tak těžkou koulí na noze pro Rangers, že ho nejde jinak, než neustále hejtovat - a to o to víc, když se ho zastává ten, který by měl jeho negativní dopad na tým vnímat mnohem bryskněji a intenzivněji, než všichni ostatní.)

Re: New York Rangers

On není nejhorší a ani jeden z nejhorších beků ligy.

To není debilita. Je to přirozené. Klub mu dal smlouvu, se kterou se nedá nic moc dělat, v klubu bude hodně dlouho a za hodně peněz, s takovým hráčem holt musíš pracovat a snažit se ho posunout k lepším výsledkům a motivovat ho, neb se vedení rozhodlo na něm do budoucna stavět.

Představa fans, že Klingberg bude hrát prd a Ruff ho přesune do třetí linky a dá mu 8 či 10 minut na zápas, to je pěkná konina.

A dříve, než je kritizován kouč, je třeba se juknout výš. Ryba smrdí od hlavy a kouč využívá jen ty hráče, které mu vedení dá.

Kritika Girardiho je dle mého přehnaná. Nicméně dodávám, že bych ho u nás nechtěl ani náhodou, i kdyby NYR platili část jeho smlouvy. To raději vezmu levnější variantu - Yandlea či Demerse.

129 (edited by kisin 19.4.2016 20:52:54)

Re: New York Rangers

Není jedním z nejhorších beků ligy? Nikdo nemá tak negativní impact na svůj tým jako Girardi. Vyndáš ho ze sestavy a z lehce nadprůměrného týmu máš tým nadprůměrný, který dokáže kontrolovat hru. Ten impact by nebyl tak brutální, kdy by hrál cca 10 minut a velmi lehké matchupy, ale na podstatě věci to nic nemění. Nepřináší nic. Pokud se zas nebudeme bavit o umělém gritu, veteran presence blablabla. Když ten hráč nepřináší nic produktivního na ledě samotném, tyhle věci jsou irelevantní. A řešit, zdali je Scuderi či Borowiecki horší, to už je celkem jedno. Girardi patří k největšímu odpadu v lize.

Je brutální sledovat ten obraz hry NYR s Girardim a bez Girardiho. Skjei je velmi příjemné oživení.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

130

Re: New York Rangers

Není to jen náš názor s Kisinem:

"You know it's a good thing for sure when your coach scratches you for a “Whole Body” injury.

We all know Girardi is bad. We all know he was totally at sea in Game 1. We all know that putting an AHL call-up on the third pairing and praying is better than giving him more minutes.

The buyout calculators say that he'd cost the Rangers $10 million in actual money, and I think that's a bet the Rangers are probably willing to make at this point. Whole body injuries simply do not exist unless you fall down a gorge and are also a cartoon character.

If this is the end of the line for Girardi in New York, you have to say he earned it."

Ryan Lambert

Doufám v to, že přišel jeho konec v NHL. A místo něj se podepíše Yandle...

Re: New York Rangers

Ten chlap říká, že je slabej, s čímž nemám problém.

132

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

Tak to je sestřih toho nejhoršího. Když ti udělám video na téma Goligoski, bude to podobné. Nikdy není fair ukazovat jen to špatné, ale neukázat to dobré. Prostě být neobjektivní.

134 (edited by Gulis 22.4.2016 04:24:02)

Re: New York Rangers

N.R nesleduju,  takže nevim,jak to s tim Girardim je a kdo z vas ma pravdu, ale takové sestřihy maji nulovou hodnotu, v tom ma Steiner pravdu, takovy sestřih ti udělám i na Ja.Benna a budeš si říkat co je to za jelito..

135 (edited by kisin 22.4.2016 05:20:50)

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper