631

(80 replies, posted in Ostatní)

Hvězdy vyhráli nebo Hvězdy vyhrály? Jsou obě varianty možné? Já třeba píšu v přísudku měkké i. Existuje na to nějaký gramatický předpis, jak se to má v takovéto situaci psát? Tady u nás v reportážích jsem se setkal s oběma variantami, to samé obecně na internetu. Když to budeme brát jako podstatné jméno ženského rodu, tak by tam mělo být y, ale víte jak to je smile.

632

(38 replies, posted in Dallas Stars)

3:2 pro Dallas v prodloužení (Nystrom, Wandell, Robidas - Hejduk a ještě jednou Hejduk) smile.

634

(9 replies, posted in Ostatní)

Quarterback Dallasu Cowboys Jon Kitna ukončil po patnácti letech svou kariéru v NFL. Jon Kitna během své bohaté kariéry zkompletoval 60.1% přihrávek pro 29.745 yardů, 169 touchdownů a 165 interceptions. Prvním quarterbackem Kovbojů je Toni Romo, pokud se nemýlím, tak Jon Kitna byl druhým quarterbackem v klubu.

635

(208 replies, posted in Ostatní)

636

(47 replies, posted in Dallas Stars)

Dneska se to hrozně hemží příspěvkama, já to ani nestačím číst big_smile.

637

(47 replies, posted in Dallas Stars)

Takže aktuální jiras je ten předchozí wector? big_smile Snad to není tajné big_smile.

638

(47 replies, posted in Dallas Stars)

639

(639 replies, posted in NHL)

Zajímavá výměna. Myslím si, že Miikka zatím trejdován nebude. Plameny jsou stále jsou na pohled play off. Sice mají odehráno nějaký ten zápas navíc oproti ostatním klubům, ale mají odehráno více zápasů venku než doma a v domácí aréně teď docela válejí.

640

(47 replies, posted in Dallas Stars)

Popravdě, taky nejsem nadšený z toho, že naše staré dobré fórum je pryč, a to asi nenávratně. Bylo moc fajn. Hodně dlouho jsem ten chrám stavěli... A kde je mu teď konec? Trošku mne přepadá "fóromová" nostalgie. Teď budeme muset začít úplně od základů, že? Nebo jsme tedy už začali. Někdy jsem si i pročítal starší témata, hodně se tady toho našlo zajímavého, podměty, náměty, informace, data, fakta, shrnutí, zajímavosti a tak dále. Když to maličko přeženu, můžu s trochou fórumové nadsázky napsat, že jsme tady každý měli vybudovanou pozici. Funkci a počet příspěvků. Já se třeba před pár dny dostal před cizka na třetí místo historické tabulky v počtu příspěvků smile. Teď už nevím, kolikátý zhruba může tento můj příspěvek být.  Budeme si muset zvyknout na nové fórum a na nový začátek. Archiv nebo něco takového neexistuje, že? A všechny témata už se k nám sem asi nevrátí... Co dodat... Ať toto diskuzní fórum dobře slouží!

641

(27 replies, posted in Dallas Stars)

3:1 pro Krále (Benn).