Re: Bookmaker tip
Hele Stare tebe bet365 nelimituje v solo sazkach ? Me treba urcitou sazku solo necha vsadit treba jenom za 200.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Ostatní → Bookmaker tip
Hele Stare tebe bet365 nelimituje v solo sazkach ? Me treba urcitou sazku solo necha vsadit treba jenom za 200.
Nee a to sem tam měl výhry i přes 100 tisíc. Asi záleží na co sázíš, nesmíš točit challangery za víc ani nějaký vodní póla. Jinak jediná SK která tě nelimituje je pinnaclesports.
Me prave treba i na fotbal bet limituje jak svine a to muzu vsadit treba kurz 100 a nechaji me to vsadit s max vkladem 150. I kdyz si slozim akovku ze dvou zapasu tak me to nenechaji vsadit za vic nez 300
Tak ono jestli sázíš nějakou kapr Chilskou druhou ligu nebo Gambáč ligu tak je to jasný. Já sázím NHL,MLB a sólo čísla do loterií.
Prave ze je to uplne jedno co sazim :-D jakoukoliv ligu mi limitujou :-D uz na ne stejne seru zlatej pinnacle.
Tak zase betku v live sázkách a celkově vypsanejch příležitostech asi nikdo konkurovat nemůže. Pinnacle je hlavně o USA sportech a tam je těžký něco uhodnout. Leda prohru Dallasu
Mě limitovali zase u Expektu, po malejch vkladech sem uhodnul 25 sólo tiketů v řadě a byl konec
Přitom zisk asi 8500,-
Stare, ty máš ba ty výsledky evidentně čuch. Nevybíráš si zrovna lehké zápasy na sázení. Jsi s tím sázením v plusu?
To seš tak v balíku, že se nudíš a sázíš takové sumy? já bych se asi posral, vsadit tolik peněz, v NHL poráží každý každého...
Tak v týto sezóně jsme sázel poprví
Tak u bet365 jsou kurzy na postup následující:
Ducks 1,52
Stars 2,67
Celkem slušná rovina řekl bych
Dávám tip na zápas z pondělí na úterý Isles-Flyers jakákoliv výhra Letců. Kurz by měl být minimálně přes 2,00 na čistou výhru možná i přes 3,00. Ošéfuju to minimálně za pár litrů
Diskuze Dallas-Stars.cz → Ostatní → Bookmaker tip