16 (edited by pupajdi 18.1.2014 00:56:53)

Re: Bruins @ Stars 16.1.2014 (zápas č. 47)

Tak jsem ted po šichtě konečně koukl na sestřich ze zápasu a z toho co jsem měl možnost vidět,to vypadalo , že za první 2 třetiny jsme nějakej ten gol klidně dát mohli....opět se ukázalo ,že Seguin je asi možná jedinej v týmu,co má hokejovou myšlenku a umí to golově rozdávat ty puky .... nedovedu si představit,kdyby se zranil nebo něco podobného,,,, nakonec jsme dostali smolnej gol 4 sekundy před koncem druhý části.....vyrovnávačka byla celkem vtipná , jak se i Cole tvářil v moment té teče o které neměl ani tušení :) vtipný no a v závěru to mohl Goligovski srovnat ,šance tam byla,nebo to mohl Chiasson tečnout, nestalo se.

Jsem tu chvíli,takže Vás ještě nemám moc pročíhnutý,ale všiml jsem si,že jste ve směs dospěle a velmi věcně reagující s velkým přehledem, takže budu se svými názory hodně opatrnej ,ale jen tak se lehce zeptám : hodně se tu spekuluje kdo by neměl nebo mohl "jít" a zminujete i Fiddlera ,tohle jmeno mě jediné zaráží , považuju ho za takového dříče - černá práce ,ale podle mě týmovej hráč ,tak mě zajímá v čem Vám zrovna on vadí.
Já osobně bych vyměnil komplet celou obranu,kdyby byla ta možnost to udělat , už několik let v kuse nemáme obranu a hráči typu Rome , Gonchar atd to nezmění z mého pohledu a je to vidět každý zápas , z mého pohledu vnímání posledních sezon máme jen jednoho beka,který stojí za něco a ten má ted zlomenou nohu ,ale kdykoli jsem viděl Robidase at už v zápase nebo v sestřihu,tak tam bylo nasazení-obětavost ,což u ostatních uplně chybí ....... jedinej kdo by mohl časem dorůst do solidního beka je Dillon a pár zápasech jsem si všiml toho Connautona,nebo jak je to jmeno, i přes chyby,které měl tam byla videt snaha .......u ostatních je to z mého pohledu utopie a to i v případech,kdy se týmu daří,tak se mi ti hráči nelíbí , kopyto Oleksiak snad už zustane dlouho na farmě , seniory ve výslužbě Roma a Gončara nekomentuju , brácha kapitána tam je spíš proto ,že to je prostě brácha (asi) a Daley ač mě to u něj mrzí mi přijde,že stagnuje, před pár lety jsem si o něm myslel,že to bude top bek Dallasu,kterej povede defenzívu ,ale přijde mi ,že to táhne přesně na druhou stranu z průměru až pod průměr- no a Goligoski ? v Pens válej 3 Dallasáci,kteří to mohli kroutit u nás, a pan Goli by si ten svůj průměr prostě kroutil někde jinde , pokud se nepletu,tak přicházel jako top bek ,kterej to tu dá do kupy za Niskanena a Neala = hodně špatnej trejd......z toho celého mi celkově už pár sezon vychází fakt,že náš tým má díky velkému štestí luxusního golmana, každou sezonu prakticky nulovou obranu a každou sezonu celkem zajímavej utok ,ale to prostě nestačí ani na playoff,když jeden článek týmu je prakticky na dně.
To mě vrací k té původní otázce o Fiddlerovi,že mi prostě nepřijde přímo akutní řešit jeho pozici .....ale jak jsem psal,je to čistě můj suběktivní názor , nemám možnost (čas) sledovat po nocích celé zápasy ,ale myslím si,že ty sestřihy dost solidně dokážou popsat a ukázat co se v zápase dělo.

btw - ještě k tomu mám dodatek s otázkou co mě zajímá a Vy to určitě budete vědet - jedná se o Erikssona , vspoměl jsem si na to právě v tomhle zápase, proč na něj Dallaský publikum bučí ? poslední 2 sezony,když ještě hrál u nás tak na něj taky bučeli,když dal gol....bohužel nelítám po netu ,abych si to někde vyčetl na americkejch stránkách,takže to do ted nevím :)

Re: Bruins @ Stars 16.1.2014 (zápas č. 47)

To není bučení :-) jenom hulákaj Luuuuuuuuj . Obrana je špatná, jak psal Steine, tak chybí fyzické proporce a víc hokejovosti ze zadních řad. Fiddler je z 10 zápasů 8 úplně mimo, takže proto ta kritika. Seguin je kvalita, ale víc potenciálu vidím v Bennovi, který má ideální muskulaturu a myšlení, aby se z něj stal top player ligy. Nadruhou stranu kolikrát působí dost laxně a flegmaticky, až z toho bolí oči. Snad ho někdo odnaučí toho blbého zlozvyku :-). Je třeba ten tým trošku doštelovat. Chiasson, Fiddler, Whitney,Gonchar,Rome ,Goligosky a možná i Jo.Benna bych poslal k vodě za jiné borce. JN to doladí věřím mu :-)

18 (edited by steiner 18.1.2014 09:46:52)

Re: Bruins @ Stars 16.1.2014 (zápas č. 47)

Re: Bruins @ Stars 16.1.2014 (zápas č. 47)

pupajdi: Tak my už jsme tady více méně ustálená sestava, takže jsme stihli za ty roky vyspět. (Já osobně tady začínal někdy ve 14 letech). Jinak tvůj popis docela sedí.

Re: Bruins @ Stars 16.1.2014 (zápas č. 47)

jak já jsem tady vlastně dlouho???