Re: Zajímavosti

To je tristní čtení.

287

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

288 (edited by kisin 2.1.2014 00:18:02)

Re: Zajímavosti

Tak Howard na OH skutečně jede, to je vtip. Bishop i Schneider jasně lepší, přesto dostane přednost cedník Howard, který má letos ubohých 6 výher a necelých 91%. V jednu chvíli to za něj přezval Gustavsson.

Na soupisku se nevešel ani Bobby Ryan, Okposo, E.Johnson či Yandle. Obrana vypadá celkově velmi mladě a soft, ale jak se tam dostal Orpik, to je mi záhadou. Asi si ho tam prosadil Bylsma. Měl by mít velké problémy na širším ledě, podprůměrný bruslař.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

289

Re: Zajímavosti

Třeba takového Yandlea bych tam viděl rád, škoda. Divné, že tam není.

290

Re: Zajímavosti

Yandle, Byfuglien (ten je navíc pravák, maj jen dva). Ryan? Howard je výsměch, ostatně jako celý Red Wings. 20-6-9-7 jsou stats pro dvojku. Útěchou budiž že jede na kukačku, maximálně se jednou dostane na lavičku.

291 (edited by kisin 2.1.2014 20:56:57)

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Zajímavosti

Podle me je to dobre slozeny. Vzdycky proste nekdo pojede na ukor nekoho tak to chodi smile spis jsem zvedavej na pondeli s cim vyjde Lojza

293

Re: Zajímavosti

Kdo by měl Ryana víc znát než Burke.

294

Re: Zajímavosti

Twe tak já nevim, ale Burke řekne že je Ryan game breaker, ale pak že není "zapálenej, nikdy nebyla a nikdy to nebude v jeho slovníku, neumí to hláskovat"... Nevim jaký má postavení, dokázal toho dost, Toronto je tam kde je víceméně taky kvůli němu (ok, Kessel za 1st, 1st, 2nd byl gift, ale tak potřebovali někoho hned a ne čekat), tak ho asi berou.

Ale najít na Howardovi jediné plus že byl konzistentní a když už není, tak ho stejně vezmou (za Lidströmem by byl konzistentní i Hrazdíra). Prý protože se Schneider točí (jenže i tak má jen o 4,5 zápasu méně). Bishop se jim zase nezdá kvůli zkušenostem ani jako trojka. Všichni maj lepší stats než Howard, dokonce i Thomas a to je u lůzrů na Floridě. Většinou se s třetím gólmanem trochu riskuje, ale asi nevěří v Quickovo zdraví, tak chtějí mít trochu jistotu.

295

Re: Zajímavosti

Já myslím, že Burke je obecně přecenovanej a všichni jsou z něj zbytečně moc posraní. Vystřídal už 4 kluby, jeho filozofie je diskutabilní (rád mění vysoké picky za hotové hráče, z krátkodobého pohledu na tom vydělává, ale ohrožuje tak budoucnost organizace, navíc dneska to není ideální cesta). Je známý svou slabostí pro Američany a v Torontu to z jeho pohledu ideální taky nebylo, udělal tam dost škody, Toronto by nyní v ZK nemělo šanci. Je to dobrý GM, ale přecenovaný, já bych ho nechtěl ani omylem. I když jak kde, třeba na HFBoards má příšernou reputaci a je tam spíš podcenovaný. Každopádně Burke >> Nonis.

Před tou nominací furt troubili do světa, že budou klást důraz na akuální formu. Výsledek? Nejede Okposo, letos 2.! nejproduktivnější Američan, má bod na zápas a navíc není platný pouze bodově, není to hráč top6 or bust, přesto nejede. Ryan 3. nejlepší americký střelec, nejede. Yandle je mezi třemi nejproduktivnějšími americkými beky za poslední 3 roky, nejede. Nejsem jeho fanda, ale je to výborný bruslař a ve Phoenixu hraje 24 minut za zápas, tady by stačilo, kdyby hrál 17-18, měl by tedy menší prostor k chybám. Bishop je letos (zatím!) společně s Millerem nejlepší americký golman a jeden z aspirantů na Vezinu (zatím!), nejede.

Mně přijde, že i kdyby tu nominačku udělali v říjnu, byla by snad stejná.

Jirasi, Howard se paradoxně taky vrátil po zranění a letos z něj jistota rozhodně nevyzařuje. Letos by se našlo jen pár hůře chytajících jedniček, i když je zase nutno podotknout, že chytá pod své možnosti a pude nahoru (jak třeba Gogo u vás na začátku sezony). Nicméně nominovali 2 brankáře po zranění, ani jeden z nich neměl oslnivou formu, i když je jasné, že clutche Quicka by vzal každý. A kdyby se náhodou Howard dostal do brány, tak by platilo to, co řekl Burke o Yandlovi: soupeř by slavil. A má už 30 let, příliš nevěřím tomu, že se dostane na OH za 4 roky. Spíš měli dát dejchnout Shneiderovi/Bishopovi, tam si myslím, že šance, že se alespon jeden z nich na příští OH objeví, je celkem vysoká.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

296

Re: Zajímavosti

Já to s tou jistotou myslel ve vztahu k tomu článku co tam píšou - že byl jistota a má za sebou dost PO. Jak postupoval čas tak mi přišlo, že nehledali důvody proč má Howard jet, ale proč ostatní nemají. Že chytá leda motýly jsem psal.

297

Re: Zajímavosti

Jj, celkově mě pobavilo, že dávali regulérní šanci DeKeyserovi a dokonce tam byl zmíněn checker Abdelkader. Hnus. Na Detroit se asi furt dívá jak kdyby byl rok 2008.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Zajímavosti

Namět na depatu: Opravdu by Okposo byl tam kde je kdyby nehral s Tavaresem ? smile

299

Re: Zajímavosti

Co myslis ty?

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

300

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper