16 (edited by steiner 27.11.2013 08:48:45)

Re: Ducks @ Stars 26.11.2013 (zápas č. 23)

Legrace, jak Ruff vše tajil a pak dal jiného gólmana a linky přeházel. Neb minule vyhořela druhá linka a mám dojem, že i ta čtvrtá. Tentokrát to bylo jinak. ALe Benn a Seguin jsou opět bez bodu.

A moc mi chyběl Ralph, doufám, že ho podepíší. Bez něj je to děs.

Re: Ducks @ Stars 26.11.2013 (zápas č. 23)

co jsem se díval na play-by-play zápis, tak první dvě linky začínaly tak, jak na tréninku a ve zbylých dvou se jen prohodili centři (škrtnutí Jeffreyeho jsem očekával). Myslíš nějaké další zpřeházení v průběhu zápasu? Každopádně čtvrtá lajna nahrála víc minut, než třetí...

A co se týče Ralpha: četl jsem tu novinku, cos tu dával, a tam psali, že smlouva mu má vypršet až příští rok. Nechápu, proč dnes nekomentoval. Stejně tak nechápu, jak může všeho nechat jen kvůli nezvýšení zřejmě již tak dost vysokého platu. smile

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Ducks @ Stars 26.11.2013 (zápas č. 23)

Inak prečo sme mali biele dresy? V domácich zápasoch sa predsa nosia tmavé.

19 (edited by steiner 27.11.2013 12:15:01)

Re: Ducks @ Stars 26.11.2013 (zápas č. 23)

Re: Ducks @ Stars 26.11.2013 (zápas č. 23)

Jo ještě jsem zapomněl... Docela bylo funny, když se objevilo na FB/twitteru, že nastoupí Ellis big_smile big_smile Hned totálně vlna negativních keců... big_smile úplně to prohrajem jsme v piči apod.. big_smile big_smile

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Ducks @ Stars 26.11.2013 (zápas č. 23)

Pár postřehů: Bonino byl výborný. A celá jeho linka.

Stejně je legrační, jak Ducks pracují s hráči, o které zase takový zájem nebyl. Viz Cogliano či Penner. Penner dostal nakázáno zhubnout a hraje jako kdysi, možná i lépe. Asi ukázka toho, jak dobře to dělají v Edmontonu.

Garbutt byl výborný, na konci zápasu měl zákrok rukavicí, kdyby Ducks snížili, tak by to ještě bylo veselé. Byl to jeho první zápas v kariéře, kdy udělal víc než 1 bod! Cole, Fiddler a Roussel byli výborní.

Seguin zase tyčka na PP.

Jinak ten komentátor byl velmi dobrý, jen ten jeho křik u vstřelených branek se mi nelíbil.

Ducks jsme nadílku 6:3 vrátili. A také jsme jim dali 6:3. Robidas se tradičně proti Ducks prosazuje. I proto jsem ho měl jako střelce.

Ellis chytal dobře, byť jedna branka jde na jeho vrub. Jedna určitě. Ale jinak velmi solidní.

A Fowler opět nezklamal, opět skončil proti nám v minusu, ostatně jako skoro vždy. DObrej dopředu, ale za těch x let už měl udělat větší krok kupředu k lepšímu bránění.