Re: Spekulace

A co ti v tom brání?

212

Re: Spekulace

Re: Spekulace

Kisine, co myslíš, stojí nějaký bek Phildy za to? Coburn či Schenn? Jak letos hrají? Do Grossmanna či Meszároše bych asi nešel.

214

Re: Spekulace

Oba dva jsou pomalí. Coburn hraje už 2 roky hraje prd, ale spíš si myslím, že je špatně využíván, např. loni se od něj vyžadovalo, aby hrál výrazně směrem dopředu. Kdyby se vám podařilo zbavit Gonchara nebo Goga, proč ne, ale jinak bych asi do dalšího rizika nešel. Ale spíš si myslím, že by u vás ožil.

Schenn je overrated a ve Phille si ho celkem považují, ta cena by za to nestála.

V UFA budou (možná) zajímavé jména: Girardi (NYR mají problémy se stropem), MacDonald, Matt Greene. Očekávám, že Boyle zůstane u SJS a Phaneuf u Toronta asi taky. Ale na Fransona (RFA) by už neměli mít peníze.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Já právě myslel, že Schenn až tak moc nehraje, že by třeba...

Právě u Coburna jsem měl také dojem, že by mu změna prospěla.

Jinak souhlas, UFA nevypadá marně, ale to bychom museli nejprve někoho vyměnit. Osobně si myslím, že Boyle v SJ skončí.

216

Re: Spekulace

To je fakt, nyní moc nehraje, ale jejich obrana stárne a příliš dobrých prospectů nemají. Spíš by měli měnit Kimma, Mesze. Nicmémě se bavíme o Holmym, tam člověk nikdy neví, u něj platí většinou vše naopak...

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Zajímavé je, že nehraje ani Giroux, Voráček či Simmonds. Co tam se děje?

Re: Spekulace

A co se děje s Edmontonem. Mladí hráči jsou zase o rok starší, výborně kádr doplnili. Že by jim tak dlouho trvalo zažít nový systém? Anebo ten Eakins není zase takový zázrak?

219

Re: Spekulace

Obranu maj slabou, golmani jsou extraligoví...

Re: Spekulace

Blbost. Dubnyk měl dobrý čísla, až do letoška. LaBarbera také není špatný gólman.

Obrana slabší je, ale posílili o Larsena a Ference. Ference je fajn, ale žádný TOP bek to není. A Larsen taky ne. Loni měli hráče a sestavu horší a hráli lépe. O to mi jde. Asi také mnoho změn najednou, jako u nás.

221

Re: Spekulace

LaBarbera není špatný golman? Odkdy? Odpad jak Ellis.

Dubnyk nikdy nebyl žádný zázrak, někdo, na koho by měli sázet dlouhodobě. Začátek měl fakt nekutečně marnej, ale už se zvedá. Stále jim chybí pracanti, hráči, kteří se obětují pro team. Ten rybník, co jejich mladí většinou předvádí holt nestačí. MacT je nazdárek, nemá koule vyměnit nějaké assets (beztak jich mají dost) za hotové hráče středního věku. Jen čeká a nic nedělá. Přitom je to rok co rok ta samá písnička.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

222

Re: Spekulace

Dobrá hláška "posílili o Larsena" - vždyť ho koncem záží poslali na waiver big_smile A golmnani jsou slabí, nemůžou se spolehnout ani na jednoho.

Re: Spekulace

Hmm, LaBarbera je dobrej gólman. Za tím si stojím. Každej může mít špatný období. Já doufal, že půjde k nám a došel Ellis.

Rozhodně bych ho nenazval odpadem. To je hodně silné a hanlivé slovo.

A s tím Larsenem jsem to prostě myslel tak, že o něj posílili, jako že k nim došel, nemyslel jsem to tak, že jim nějak zásadně pomohl.

224

Re: Spekulace

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

225

Re: Spekulace

To je fajn. smile