Re: Jets @ Stars 26.10.2013 (zápas č. 10)
Tipuji 2:3 (Kane, Ladd - Jamie Benn, Cole, Robidas).
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jets @ Stars 26.10.2013 (zápas č. 10)
Tipuji 2:3 (Kane, Ladd - Jamie Benn, Cole, Robidas).
Jose, pěkný tip.
Díky, Steinere . Jsem zvědav, do jaké míry bude úspěšný. Robimu bych vstřelený gól přál.
2-5 (Benn, Chiasson, Cole, Peverley, GOLIGOSKI!)
v AAC byl špatný led.
celou dobu tipuji dle popisu v hlavicce tematu......tzn. muselo byt jasne, ze tipuji prohru...
nevymejslejte vymysleny......tipy se musi odvijet od napsaneho preview...
Stále to isté. Prehra po výhre. Žiadne vyrovnané výkony
Angelo to shrnul. Pořád se trápíme.
mimo to jsme ale včera měli dost smůlu. Whitney se nedokázal trefit do branky, Seguin říkal puku pane, hráči jako Ničuškin, Benn, Eakin dřeli a hovno z toho, gól jsme dostali naprosto směšný (ale respekt před chladnou hlavou a přesnou briskní střelou Kanea), rozhodovalo se až na nájezdy... no, prostě humáč.
A opět, stejně jako minule, jsme měli PP, kde jsme to mohli ukončit. Už jsi to tu zmínil, led byl mizerný, a to také hrálo svoji roli.
takže to je pravda? Já si dělal srandu, jak jsem viděl, co ti hráči zahazujou. Tak to je překvapení.
Nyní máte Buffalo. Zvedají se, proti nám hráli v rámci svých možností solidně, ale vychytal jim to Miller. Oba golmani jsou famozní. Mají v teamu spoustu nováčku 18-19 let - Risto, Zadorov, Girgensons, Grigorenko a pak další nováčky cca 20-21 let - Larsson, Pysyk atd. Dělají tudíž spoustu chyb, které je třeba trestat. Ovšem jdou na to celkem dobře, i když měli koupit nějaké veterány, za 2-3 roky budou velmi solidní, až jim troškou vyrostou tihle prospecti. Určitě mají top3 prospect pool v lize. Hodgson marnej, Vanek spí, ale i tak se dokáže prosadit, nejlepší hráč zatím Foligno, jednoznačně.
Ruff by mohol vedieť ako na nich
Několik našich hráčů má prý chřipku, což by vysvětlovalo některé mlhavé výkony.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jets @ Stars 26.10.2013 (zápas č. 10)