Topic: Lindy Ruff

The harder the battle, the sweeter the victory.

Re: Lindy Ruff

Koukám, že logo uniklo dřív, včera uniklo tohle...

Byla to jen otázka času, neb Lites včera řekl, že nového kouče potkal na chodbě a že jím je Ruff, ale je ještě nic není hotovo.

Re: Lindy Ruff

Za mě spokojenost...

Re: Lindy Ruff

Doufám,že naše naděje nezklame.Na začátek mě naplnil optimismem.

Re: Lindy Ruff

Tak důležité je, že JN našel sobě rovného. Debaty měli dvě a prý dlouhé. Probírali styl hry, hráče, jednání s hráči ve všech možných situacích, apod. A to má LR v malíčku. Fajn na tom je, že budou táhnout za jeden provaz, že to nebude jako třeba ve Vancouveru, že kouč chce hrát nějaký styl hry, a vedení mu dává jiné typy. Tohle bude naše velká výhoda.

Blashill byl ve hře, ale nemá zkušenosti, a to JN nechtěl. Sice ještě rok či dva bude cesta nahoru trvat, a nový kouč by se mohl otrkat, ale zase tak moc nám každý rok nechybělo, takže LR třeba udělá těch pár bodů navíc díky své zkušenosti.

Ještě před rokem a něco bych řekl, že Ruff je pro mě číslo jedna. Jakmile ale GG byl odejit, tak jsem chtěl AV, pak klidně Blashilla, ale to je kolikrát takové ta reakce a volba, jako když někdo volí TOP09. Čím méně člověk ví, tím lépe.

Pokud někdo Blashilla zná, potom je to JN, a ten se pro něj nerozhodl. Pro AV jsme nebyli srdeční záležitostí, a proto je možná fajn, že šel jinam. Hlavním důvodem byla jeho rodina, a tak je fajn, že tu není, neb by mu to mohl činit osobní problémy, a to by bylo špatně. Navíc chtěl trénovat Original 6 tým. A to my nejsme.

Jen si říkám, jestli je v Buffalu nějaký "jeho" hráč, kterého by k nám chtěl. A kteří jsou ti jeho hráči.

Ale to už brzy uvidíme. Ostatně i JN ve svých vyjádřeních prezentoval trošku jiný názor na hráče, než který oficiálně zaujímal DRW. Chce velké a silné hráče.

Re: Lindy Ruff

Uvidíme časem, jestli je Ruff ještě schopný pořádně trénovat v NHL, stejně jako třeba Hitch, anebo jestli už pro tyhle dinosaury není místo a měli by uvolnit místo GG, Boucherům, Blashillům, Bylsmům, apod.

Re: Lindy Ruff

Re: Lindy Ruff

Re: Lindy Ruff

Re: Lindy Ruff

Re: Lindy Ruff

Re: Lindy Ruff

Otázka je, kdo bude asákem. Dojde Patrick? Fungovalo to, anebo bude chtít někoho jiného. Patrick byl výborný obránce, toho si ještě pamatuji, stará škola.

13 (edited by steiner 22.6.2013 20:10:26)

Re: Lindy Ruff

Re: Lindy Ruff

Re: Lindy Ruff

Ron MacLean a Don Cherry včera krátce komentovali nástup Ruffa k nám. MacLean mě rozesmál, neb řekl, že k nám zapadá, neb vypadá jako Texasan. Cherry mu vysekl poklonu, a to něco znamená.