Re: Spekulace
Jo, to se říkalo i o Kubinovi, Ohlundovi... naše obrana je stará, pomalá a potřebuje mladou krev. Veterán, který je letos mnohem horší než loni a v dalších letech bude jen a jen horší... Ne, díky.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Spekulace
Jo, to se říkalo i o Kubinovi, Ohlundovi... naše obrana je stará, pomalá a potřebuje mladou krev. Veterán, který je letos mnohem horší než loni a v dalších letech bude jen a jen horší... Ne, díky.
Hele, kisine, to jsi expert na východ...myslíš si, že by mělo smysl angažovat Greena z Wahingtonu nebo je už hotovej kvůli tomu zranění třísel?
Záleží na ceně. V minulých letech toho příliš neodehrál, takže by měl jít s platem výrazně dolů. Výborný PP hráč, ale je to máslo a v PO je zpravidla nevýrazný...
Hotový určitě není, jen se musí dát konečně 100% do pořádku a nesmí nic uspěchat.
Třísla se nikdy do pořádku nedají. Je divný, že je mimo celou sezónu a loni taky kus seděl. Nevíš, jak to vypadá, kdy bude hrát?
Ptám se, neb Caps by mohli mít zájem o Morrowa.
Vždyt je ted mimo kvůli operaci břišních svalů. Mimo má být ještě asi 2-4 týdny.
Hm, to je taky svinstvo. Takže na TDL by měl být zřejmě k dispozici.
No to by jsme museli trošku přitlačit ne?
Já myslím, že budou spíš měnit tu bitch Semina (UFA) než Greenea, jehož cena je nyní nejnižší za celou jeho NHL kariéru...
To si myslím taky. Ale kdo by chtěl Semina? Já tedy ne. Ale někdo se najde, nějaká Atlanta nebo někdo.
Jenže Semin stál vždycky za prd. Body nejsou všechno.
LA se zbláznili...asi. Taky jsem to četl.
Rumors say the Flames and Rangers want Kubina, Pens and Sens want Moore, and LA wants Malone.
Kisine, to bys byl rád, že se těch 3 zbavíte, co? Moorea by byla škoda, ale co už, alespo%n by za něj něco káplo.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Spekulace