Re: Přestupy
New Jersey získalo z Phoenixu zkušeného útočníka Stevena Sullivana za volbu v 7. kole draftu.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Přestupy
New Jersey získalo z Phoenixu zkušeného útočníka Stevena Sullivana za volbu v 7. kole draftu.
Poslední kousky, ať je to uzavřené:
Ütočníci Martin Erat a Michael Matta byli vyměněni z Nashvillu do Washingtonu za jedenáctého muže loňského draftu útočníka Filipa Forsberga.
Brankář Jeff Deslauriers se stěhuje z Anaheimu do Minnesoty za nespecifikované budoucí vyrovnání.
Wade Redden? Paměť už mi tolik neslouží, není to nejdražší hráč historie AHL?
Mně kolikrát přijde, že tady řada lidí sledovala NHL asi před 5-7 lety a od té doby nějak nezaznamenali novinky v NHL, jako platové stropy, výkony hráčů, apod.
To je jako když pořád slyším jaký je Torres útočník. Myšleno Fernando Torres. Ale že už 3 roky hraje totální hovno, to řadě lidí vymluvit nejde.
Však to vypadá,že v létě adios...
V to doufám. Ale to nestačí, doufal jsem před rokem a RDM ho ukecal, aby zůstal.
No, já sem na tom ještě hůř. Pořád mám v hlavě ty hráče jako Sakic, Forsberg, Weight, Tkachuk, Gretzky, Mário, Sundin, Roenick a tak no. Tahle dnešní liga už pro mě není...
Njn, všichni stárneme, ale je třeba držet prst na tepu doby. Za pár let budeme vzpomínat na výkony Toewse, Pariseho, Benna, apod.
Steiner: S tím starým sledováním máš u mě pravdu. I když se snažím trošku sledovat současné dění, asi to není na potřebné úrovni. Ale jinak taky vzpomínám na ty starší doby, kdy řádili Hašek, Roy, Belfour a Brodeur dával 70 zápasů za rok
Tak já jsem na tom podobně, holt jsme starší. Kdyby mi bylo 25, tak jsem u NHL pečenej, vařenej.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Přestupy