Re: Problémy Stars

Re: Problémy Stars

Na silnější týmy se nám víc daří,než na ty,co by jsme porážet měli.

Re: Problémy Stars

Čo logicky znamená, že problém je v hlavách našich hráčov. lol Príde zápas, akože povinné 2 body a skutek utek.

The harder the battle, the sweeter the victory.

Re: Problémy Stars

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

20

Re: Problémy Stars

Podle mě je to tím, jak se na nás připraví a jakej hrají styl. Calgary nám třeba dělá problémy tím jak zaváží puky do pásma. Tam si to chytře přihrají na hřáče do druhé vlny a vykombinují si dobré šance. Columbus se zase dobře připravil na náš systém a taky Edmonton v tom posledním špíle. Když dobře napadají rozehrávku tak sme v podstatě vyřízení.

Phoenix zase perfektně bránil okolí vlastní branky a v podstatně nás tam nepustili. Každej zkrátka hraje trochu jinak a jde o to jak nám to vyhovuje.

Do toho se přidávají ty naše vlastní problémy, nevyrovnaný výkony a tak. Pak jsou tam takový věci, že třeba Robiho trefí do helmy a hráč z toho dá góla nebo pak Jágr trefí nohu obránce LA a skončí to ve víku.

No další faktor jsou zranění, jak u nás tak u soupeřů...

21 (edited by steiner 23.3.2013 10:31:51)

Re: Problémy Stars

Meky to nakousl, já to rozvedu. Dobré týmy tak úporně nebrání a to nám vyhovuje. Slabší týmy mají systém, kterého se drží, a dobře brání a to nám dělá problém, neb obvykle je to kdo s koho. A kdo umí to střední pásmo lépe, ten vyhraje. My kolikrát hrajeme parádně, jindy jako lajdáci.

Hodně makáme v porovnání se silnými týmy, málo v porovnání se slabými.

U nás je navíc faktor velkého množství mladíků najednou, které zapracováváme. Píše se až o . Žádný jiný tým tolik neomlazuje, navíc aby se byl schopný držet v boji o PO. Ale Detroit uniká...pokud vyhrají i další duel s Anaheimem, potom už to pro nás bude hodně těžké.

Re: Problémy Stars

Re: Problémy Stars

jak vidno, trocha té kritiky a otevřeně prezentované fanouškovské nespokojenosti stačí k tomu, aby to alespoň výsledkově šlo nahoru. Hráči a vedení evidentně hltají toto fórum a berou si k srdci erudované postřehy a doporučení wink

24 (edited by steiner 24.3.2013 13:36:07)

Re: Problémy Stars

Tak Jordie hraje výborně. On prostě jen občas udělá hrubku. Ale jinak je rychlý, dobře bruslí, má i přehled, na PP výborný pohyb. Za ty peníze dobrá posila. Otázka je, kdo bude sedět, až bude OK Rome. Tipuji Larsena.

Ale ty hrubky jsou fakt hrubky. To kdyby odstranil...takto je to průměr.

Re: Problémy Stars

Občas udělá hrubku a většinou v každém zápase udělá hrubici jak prase. Teď  má snad tří zápasy bez nějaké chyby z které jsme nedostali gola, tak snad mu to vydrží. Dobrá posila? Je jedno kolik stojí, kdyby sis zpočítal kolik udělal golových  chyb od začátku sezony, tak se omyješ. Bodů nás to stálo už dost.

Re: Problémy Stars

tak já jsem na Džordiho už vysazenej, takže nejsem objektivní, proto bych ho neměl komentovat wink

27

Re: Problémy Stars

Mě se nelíbí Jordieho rozehrávka, tam je slabej.

Re: Problémy Stars

To nebude tak horké, když jeho +/- není až tak hrozné. Také hraje první sezónu...

Re: Problémy Stars

jeden haluz gól ho nezachrání, tedy pro mě určitě ne. Nejhorší hráč Stars ! Kidně i zadara...

30

Re: Problémy Stars