Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Naprosto suhlasim. My sa zbavime Grossmana, Fristrica a mame Benna, Larsena a pod. A to este sme nepodpisali ani Souraya, ktory sa u nas znovu nasiel. A dedulove ani prist nemuseli, keby tu ostali ti co boli. A este jedno, nechce sa mi verit, ze JN vedel, ze sa do prveho tymu dostane napr.Roussel, to proste nahodne vyslo ale v ostatnych pripadoch nevyslo nic...Bohuzial ale Steinere uz by si mal dat tie ruzove okuliare dolu... JN to zacina ale isto prosravat ci chces alebo nee...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Vsak jasny pokud se vedeni boji,aby nahodou nekoho nepreplatilo a nedalo nekomu par dolaru navic tak na to seredne doplati. Divaku chodi sice vic, ale duvod bych hledal spis v Jagrovi a vyraznym zlevneni vstupenek, doufam ze vedeni nepripusti aby na nektery zapasy zase chodilo pod pet tisic jako loni coz se ovsem stane nezmeni se li fylozofie vedeni. Galardi rocne vydela 600 mil. dolaru cista ruka tak by snad nejakej ten chlup mohl pustit navic jinak ten hokej v Dallasu pujde do kytek.

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

A este jedno. Ani tie vybery v draftoch co sme si "akoze vybojovali" nie su nic extra. Povedzte jedno meno nami draftovaneho hraca, ktory je top prospect...Ani jeden jediny!!!!

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Steinere, zeptam se a rovnou podotykam, ze to neni pod emocemi z dnesniho debaklu wink Kde ty mas hranici pro urcitou nespokojenost, kritiku a nepochopeni kroku, ktere nasevedeni dela? Zda se mi......ale muzu se plest........ze vzdycky mas pochopeni, viru ve spravnost kroku apod. Kde je mez? big_smile

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Spravna otazka, abych pravdu rekl, chtel jsem se na to zeptat uz davno big_smile Co se me tyce jedinym dukazem spravnyho smerovani klubu jsou jeho vysledky, jelikoz jsme 4 roky mimo spicku a letos budem slavit jubilelni patou musi se neco nekde delat spatne i s ohledem na nedavny bankrot.

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

40 (edited by steiner 17.3.2013 20:29:28)

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Já jsem taky nasranej, že nám to nejde, ale nadávat nemá smysl. Kdyby byl k mání nějaký TOP bek, tak ho máme. Výměny jsou těžké. Kdo mění? Skoro nikdo. A pokud je zajímavý hráč k mání, tak kluby čekají před TDL, kdy jeho cena půjde ještě nahoru. A také je otázka, jestli máme moc co nabídnout...

Mě na tom sere to, že někdo se tváří, že je tu nějaké rychlé, lehké řešení a vše bude OK.

Obecně se mi kroky JN líbí. Ano, angažování MC mohla být chyba, to samé s GG, ale to se pozná až po čase. Vždy je třeba se na to koukat očima té dané doby, je třeba vidět, kdo byl tehdy k mání, apod. Tehdy bylo k mání jen pár jmen a otázka je, jestli by to bylo lepší třeba s Mullerem.

Brada sice NYR chtěli, ale pořád jsme hráli o PO, čekalo se na TDL. Žádný klub v NHL nezačíná rozprodávat kádr 2 měsíce před TDL. Každej klub ví, že musí jít kupředu a pokud všechny kloudné hráče rozprodá, nebudou na něj chodit fans a jejich mladí to obserou, neb potřebují pomoc starších. Brad měl tehdy otřes mozku, a to byl průser.

Grossman chtěl víc, než jsme chtěli dát, navíc za něj byly 2 drafty, což je možná málo, ale nikdo jiný tehdy víc nenabídl. Navíc Grossman je pomalý a jeho přihrávka z pásma je děsná, viz statistika, co jsem tu nedávno dával, jeden z nejhorších v celé NHL. A nikde není napsáno, že by na trhu nedostal ještě víc, že by nám dal slevu. Na jednu stranu kritika, že Brad odešel zadarmo, na tu druhou, že na Grossmana jsme toho moc nedostali. Takže protimluv.

Stars se dostali na dno díky předešlému majiteli. Cesta zpátky je obtížná a není na rok. Navíc, když na trhu nejsou pořádní hráči, ale to tu v podstatě všichni ignorujete. Pokud by na trhu bylo plno kvalitních hráčů za dobré peníze a JN by do nich nešel, potom OK. Ono, získat hráče pro klub, který nehraje PO, není snadné, navíc pokud nepřeplácíme. Nezapomínejte navíc, že strop jde příští rok dolů a řada klubů bude mít problémy. My ne, a to může být naše naděje, že budou hráči k mání.

Jukněte se na DRW, mají daleko lepší hráče než my, ale jsou na tom velmi podobně. Tedy před týdnem byli. 

Takže obecně mě sere kritika, která není opodstatněná. Je třeba vycházet z reálných možností, které tu reálně jsou. A nezkoušejte na mě něco s Fistricem, 2 asistence a -3 v 60 zápasech, to Jordie zvládne taky a za polovinu platu.

Byla tu kritika výměny Ribeira. Ale nikdo to už nezmiňuje, neb Eakin má podobné stats jako Ribs u nás a ještě hraje o nekolik minut méně na zápas. Navíc je mladý a levný.

Jediné, kde je kritika na místě, je kritika draftování. Campbellovi to trvá a asi jsme měli sáhnout jinam. Glennie je taky průser. Ale odpovědná osoba už byla vyhozená. Uvidíme, jak to půjde dál.

A pokud tu někdo zmiňuje bankrot, tak od toho se vše odvíjí. Cesta zpátky je bolestivá a na delší dobu. Letos v létě, díky nízkému stropu máme šanci. My máme finance ve výborném stavu, narozdíl od ostatních. Avery je vyplacený, nemáme žádnou pitomou smlouvu.

41 (edited by steiner 17.3.2013 20:39:06)

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Tak svym zpusobem situace stejna jako kdyz se menili treneri s GM naposledy.

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

44

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Já nevím, jestli vyměnit trenére jak ser to dělá v Česku je to nejlepší řešení. A americe to tak razantně nedělají, alespoň v Dallasu ne.

Osobně bych třeba zkusil vyměnit Gulutzana za Desjardinse.

Já taky koukal kdo bude v létě volný a výběr je to hodně slabej. Mě osobně není jasný, proč sme nevzali Hamrlíka, ten nám mohl jenom pomoct.

45 (edited by steiner 17.3.2013 22:31:43)

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Tak klub určitě neriskne rozkolísání Texas Stars, když tam to funguje. Takže dle mého je Desjardins jasný. Zůstane dole. Zdravý a plynulý rozvoj našich mláďat má vyšší cenu.

A Hamrlíka jsme nezkusili, neb jsme nechtěli ohrozit vztahy v kabině. Hamrlík totiž torpédoval NHLPA a Whitney a Goligoski (mám dojem) byli na druhé straně a dotklo se jich Hamrlíkovo prohlášení. Navíc naše vedení nechce přivádět hráče v průběhu sezóny jen na pár měsíců. Navíc je to otázka peněz. A o tolik Hamrlík není než hráči, které máme v systému. Ale má zkušenosti, to je jasné. Navíc nehraje stylem, který chceme hrát.

Ono je to složité. LA loni vyhodilo kouče a mají SC. To samé v roce 2000 NJ. Na druhou stranu my jsme vyhodili Tippetta, od té doby jsou naši kouči horší a horší. GG není špatný, ale učí se.