Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Presne tak treba s tym nieco spravit ak sa este da, ak nie je uz neskoro. A uz to bohuzial nemoze ist bez kriku ako to povedal Jagr, ze to ide aj bez neho v case, ked to este bez toho kriku islo...Treba pevnu ruku, lebo to muzstvo nema ziadnu tvar, nie sme ani defenzivny tym a ani utocny...vychadza mi jedno sme "otloukanci" vo vlastnej arene...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Celkově je problém v tom, že děláme moc věcí najednou. Najednou měníme vedení, hráče, zapracováváme mladé, atd. Nový majitel, nový asistent trenéra, noví hráči a hodně jich došlo. Problémem je, že na trhu poslední rok moc hráčů nebylo a letos to bude podobné. Bojím se, že nikoho pořádného neseženeme, proto vedení dle mého drží GG, neb ty mladé zná jako nikdo a postupně i on se zlepší.

I když beka by sehnat šlo, byť ne extratřídu, kterou potřebujeme. Takový Tallinder je k mání, otázka je, jaká je poptávka a ta bude asi vysoká. A naše vedení nechce hráče, u kterých je riziko, že příští rok už tu nebudou. Příští rok jde strop dolů, takže plno týmů se bude zbavovat dražších hráčů, a pokud je nikdo nebude chtít, budou je i vyplácet, budou tedy k mání za babku...pak ale zase o ně bude bitka...

Máme finance v blbé době, když na trhu nelze sehnat pořádné hráče. A ty dva letní minnesotské zázraky jsme nechtěli riskovat za ty peníze...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Nechci si hrat na chytraka, ale ja vam to rikal big_smile

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

A ještě jedna věc. Kluci, Vím, že Jordie není žádný zázrak, ale takových máme v týmu víc a berou taky víc. Nedělejme z něj obětního beránka. Co takový Eriksson? Ten chrápe celej rok a málokdy ho někdo zmíní.

On v podstatě nikdo nehraje nějak extra. Benn blbě brání a prohrává jedno buly za druhým, navíc už nehraje tak do těla. Jágr dává branky, ale na bránění není. Roy má jen tři branky, a to je sakra málo. Goligoski se trápí, sice asistence sbírá, ale nejsou nijak zásadní a branku taky ještě nedal. Morrow jako kapitán sice nesbírá TM, ale také by měl přidávat víc.

Roussel také už mlčí, neboduje, což nás nějakou dobu táhlo. Robidas je jistota, ale branka také zatím žádná. Cole zatím také chrní.  Daley také nic moc. Vincour by nebodoval, i kdyby hrál s Crosbym, snad, Wandell bída, Smith je nevyrovnaný, učí se, Nystrom je dobrý pěšák ale body už nedělá, atd.

Jediní hráči, kteří dle mého plní to, co se čekalo, tak je Jágr, byť je nevyrovnaný, Whitney, Eakin, Roussel, Rome, Dillon, možná Fiddler, Lehtonen, jakž takž Robidas. Jakž takž Roy.

Takže těch obětních beránků je mnohem víc. Jak je možné, že Daley je jen 2+3 a -7 a neřešíte to, když si dal už několik vlastních, atd, Benn je 0+4 a -4, bere desetinu Daleyho platu a řeší se to tady?

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Daley -7 a Benn -4, nehravaju vacsinou spolu vo dvojici?? Ked vidim, ze to mojeho partaka, ktory je skusenejsi taha dopredu nemam sa ja snazit byt o to poctivejsi v zadu??

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Tak teď spolu hrají, to ano. Ale prve ne. Navíc Daley je z těch dvou ten defenzivní zadák.

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Jako základ všeho vidím zisk Bozaka. JN by měl s TML dojednat jeho výměnu.

Beci na trhu nejsou vůbec. Když už, tak staré páky, jinak nic moc. A těch pár, co tam je, tak tam nevydrží a budou podepsáni.

I ten pitomý Liles by nemusel být marný. Výměna s TML by tedy byla ideální.

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

S tymto musim suhlasit. Stale sa tu omiela dokola, kroky do buducnosti ale ake?? Za Richardsa mame koho?? nikoho... Za Neala s Niskanenom koho, Golikosky?? nula bodov...Jagr?? roky nezastavis, slusny priemer ale Dallas a NHL nie je Kladno ..Ribeiro Wsh zbiera bod za bodom, Ryder za Mtl bod na zapas...pytam sa kde je ten progres???

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Ono sa asi každému začne dariť, keď odíde z Dallasu.

28

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Pár názorů pro zajímavost z hokejfora. V poslední době se tam někdy chodím kouknout, co tam tak všeobecně o různých klubech píšou.

O Dallasu:
"No jo, vymeniť najlepšieho strelca tímu z minulej sezóny, ktorý ich bodovo ťahal aj v tejto sezóne a k tomu pribaliť 3rd pick. Za Richardsa nedostali nič (vynechajme nestabilnú finančnú situáciu v súvislosti s hľadaním nového majiteľa, niečo za neho Joe mohol vytrieskať), Neal, Niskanen a byť zlý, tak napíšem aj nedraftovanie Fowlera (ten chalan mal ísť podstatne skôr a keď bol k dispozícii ešte na jedenástom mieste. Mali ho brať."

"tak Neal s Niskanenem za Goliho, se jevi a jevil, vzdy jako velkej provar, navic s pohledem na to jakej hraci nabrali smer, ale to je jen jedna do oci bijici hovadina. Richardse bych nevycital, v te dobe bojovali o PO a takoveho hrace nepustis. Me osobne nejdou na rozum kolotoce kolem obrancu. Grossman, Fistric ven a v podstate za nic a privedl Roma a Petryho nebo jak se jmenoval ten obrance z Calgary. Vymena Ribeira byla taky od zacatku provar, pochopil kdybych oznamil rebuild a proste vsechny poslal ven za picky a prospekty, ale to ze privedl dva dedky a ted k nim ted dalsiho to proste nenaznacuje."

"Obrana je kapitola sama o sebe. Celkovo mi jeho vedenie tímu príde také nemastné, neslané. Akoby sa sám nevedel rozhodnúť čo ďalej, bez dlhodobejších plánov, ktorých by sa držal. Nič. Žiadna filozofia, vízia. Cole ich nikam neposúva a miesto toho aby omladzovali káder tam majú hráčov ako Jágr (40), Whitney (40), Robidas (35), Morrow (33), Cole (33), Fiddler (32)."

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Jsi kritik všeho a vždy. Richardse jsme řešili už asi 5x, jasně bys měl vědět, že hráče na IR nelze měnit, prostě ho nešlo vyměnit.

A kdyby nedošli dědulové, tak by došel kdo?

Kritika výměny je fajn, ale první rok to pro nás vypadalo dobře. Kdyby Goligoski hrál jako pod Crawfordem, nebyl by problém a neřešilo by se to pořád dokola. Neal vedle Roye by také nedíval to, co vedle Malkina či Crosbyho, Byl by to solidní hráč, který by u nás měl problém dělat 70 bodů na sezónu.

Re: BHawks @ Stars 16.03.2013

Jsem rad ze alespon nekde sdileji moje nazory, kdyz uz tady se zadnyho kreditu jak psal Steiner nedockam. Jinak slepe verit mancaftu kterej 4 roky nehral play off a v kterym dochazi ke zmenam spise k horsimu i nejen co se tyce hracu, ale i celyho personalniho obsazeni neni vyrazem optimismu, ale spis otazka jistyho zaslepeni az hlouposti.

I pád na držku je pohyb dopředu...