151

Re: Jaromír Jágr

tý vole...

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

152

Re: Jaromír Jágr

Re: Jaromír Jágr

smile To je mi debata... smile

Stačí si přečíst rozhovor s TG, který jsem tu dával, tam jasně říká, kam kráčíme. Oni tu vidinu 2-3 let mají. Také tam hovoří o pětiletém cyklu, někde. Ono, nám stačí pořádnej bek a pořádnej centr a bude hotovo. Trošku problém je, že se protočí několik veteránů...

154

Re: Jaromír Jágr

rozhovory v angličtině nečtu rád, nejde mi to tak hladce jako v cz

Re: Jaromír Jágr

Souhlasím se Steinym, stále si myslím, že Dallas není momentálně vůbec špatný tým, ale máme hold nyní velmi nestabilní výsledky, připadá mi, že se tým dokáže připravit mnohem lépe takticky na zápasy s leadery (Canucs, Kings, Ducks) a prohráva dle mého názoru s mnohem slabšími týmy, nevím čím to je, ale je pravda, že určitě nemáme výrazného centra, Steiny i nedávno zmínil týmy, kteří nás sledují, mě se líbí např. z Bostnu hodně Peverley nebo Kelly

Re: Jaromír Jágr

To je jednoduché. Nám sedí týmy, které hrají nahoru a dolů. Phoenix a Nashville mají dlouhodobě zažitý systém. Hrají tu svoji úpornou obranu, mají vhodné hráče, sedí jim. My se o to snažíme, ale máme staříky a moc mladé hráče a ti sem tam chybují. To často rozhodne zápas.

Re: Jaromír Jágr

Že Dallas líp hraje s lepšími týmy a prohrává s losery, to je kolorit. Tenhle problém se s Dallasem táhne tak 5 let smile Možná dýl.

158

Re: Jaromír Jágr

nezlobte se na mě, ale my prostě nemáme tvář......nebo teda jo, několik, na každej zápas jinou sad

Re: Jaromír Jágr

To píše i Heika, že nemáme identitu.

Dle mého byla chyba, když jsme vyhodili Tippetta.

160

Re: Jaromír Jágr

V dobe kaučovania Tippetta sme mali hráčov ako Modano, Lehtinen alebo Zubov. Títo páni dokázali rozhodnúť zápasy.
Ako sa povie? Difference maker? Takého hráča potrebujeme, či už do obrany alebo do útoku, ktorý dokáže strhnút mančaft.
Ale je to iba môj názor. hmm

The harder the battle, the sweeter the victory.

161 (edited by steiner 15.3.2013 16:03:37)

Re: Jaromír Jágr

To s tím nesouvisí. Phoenix má kádr nic moc, a přitom hraje rok co rok lépe než my. Mají striktně daný systém, který dodržují. U nás mají Jágr, Benn a další volné ruce a podle toho to taky vypadá. Ze začátku sezóny to ještě nebylo tak vidět, nyní už ano.

My nemáme identitu. Skáčeme z jedné strany na druhou. Tým dělníků měníme v tým technicky dobře vybavených hráčů. Někdy nám ti dělníci chybí, neb technicky dobře vybavení hráči nás nejsou schopní táhnout. Potřebujeme dříče.

162 (edited by dejvid123 17.3.2013 22:50:11)

Re: Jaromír Jágr

Re: Jaromír Jágr

Tak za Jágra můžeme hodně dostat. Pokud je to skutečně tak, že se u nás necítí a bude chtít jít hrát PO, potom za něj dostaneme i první volbu v draftu, případně nějakého mladého hráče. Máme starého Whitneyho, Colea, takže Jágr může jít. Že udělá nejvíc bodů z těchto hráčů, to je jasné. Mohl by u nás v klidu hrát 2 další roky odehrát. Spíš ho ale vyměníme a vyděláme na něm.

Re: Jaromír Jágr

podle mě o to požádám on sám... Jinak další zápas s Clagary a nevidím to růžově -( ( viz. poslední dva předchozí zápasy ).

Re: Jaromír Jágr

Calgary musíme porazit. Jestli ne, bude to náš konec. Máme před sebou ještě 21 zápasů nebo kolik, což je hodně.