166

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Zajímavosti

Doufám že to je jen nějakej joke big_smile

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Zajímavosti

Stejně se mi nejvíc líběj dresy z 99.

Re: Zajímavosti

Nápodobně.

Re: Zajímavosti

Vážení, nedávno jsme tu natírali Rydera, ale ten se probral a boduje o 106. Zato Eriksson i nadále chrní, Daley i Larsen nic moc, Goligoski i Morrow musí přidat, A také Roy, jinak nedostane smlouvu, hraje tak nějak bez zájmu, mám dojem.

Re: Zajímavosti

Eriksson pokud nezabere,tak by snad mohhl jít..

172

Re: Zajímavosti

Re: Zajímavosti

Tak. Loui u nás bude dlouho.

Ale netřeba se tvářit, že krize nemá každý rok. Ale tahle je už hodně velká. Přece jen máme za sebou 20 utkání. Ale pokud se probere a od teď zlepší, bude to OK.

174

Re: Zajímavosti

Zajímavé je, že odešlo několik hráčů, kteří měli hodně trestných minut, došli hráči, kteří nesbírají trestné minuty, ale přesto jsme na tom hůř než loni.

Re: Zajímavosti

Jestli to nebude tím, že prostě nestíháme, jsme u spoustu puků později než soupeř, faul je pak jen vyústěním té frustrace, že na soupeře prostě normálně nemám

176

Re: Zajímavosti

To asi ano, ale ty neznáš souvislosti a vývoj. Ten kádr je teď lepší, bruslařsky i technicky, ale víc fauluje. Nedává to moc smysl.

Re: Zajímavosti

ano, to si ano, tolik věcí o Dallasském hokeji opravdu nevím, rád si čtu ty komentáře po zápase i před, opravdu tomu tady rozumíte, já je dal svůj pohled dlouholetého hokejisty...jinak mě se hra současného Dallasu docela líbí, podle mě nehrajou kluci nyní zase tak špatně, je tam ale více prvků ve hře, které pak celkový dojem snižují:
- hrát více soustředěně, více se vyvarovat banálních chyb, podle mě je trenér před zápasem málo takticky připraví(nabudí) na zápas, mínus je, že ty zápasy jdou tak rychle po sobě
- chybí mi poměrně dost na kanadskoamerický styl souboje, hity, ale bez faulů...už bylo tady řečeno, že na to nemáme hráče
- první pětka už moc dlouho stagnuje, tam by měl trenér už zasáhnout

178

Re: Zajímavosti

Taky si myslím, že by měl do první lajny šáhnout, ona ani druhá nekliká.

179

Re: Zajímavosti

Tak rozpis, který tu zmínil jagermeister, je zásadní. Tolik zápasů v tak krátkém čase už hrát nebudeme. Nakonec jsme z toho nevyšli nejhůř. Teď máme volnější rozpis, bude čas si odpočinout a potrénovat, takže pokud bychom někdy měli rozhodnout o účasti v PO, pak právě v březnu.

Možná by bylo zajímavé posunout Morrowa do druhé linky a dát Erikssona do první. I když trenér možná s nějakými změnami ještě čeká, neb až se vrátí Whitney, bude zase všechno jinak. Buď se někdo zraní, anebo to někdo obsere. Ale kdo?

180

Re: Zajímavosti

Stejně je to legrační, jak neznámý Roussel, kterého nikdo neznal, udělal první tým a svoji hrou postupně šel nahoru, ze čtvrté linky do druhé. A nevypadá to, že by chtěl svoje místo někou přepouštět. Navíc, jak to tak vypadá, tak už se naučil dodržovat tu hranici, neb ze začátku byl hodně vylučovaný. A přitom včera moc TOI neměl. Stejně jako měl kdysi ve čtvrté lince. Ale je nutno vzít v potaz, že 5 minut byl na hanbě. Navíc je třeba vidět to, že on boduje pravidelně. Ne 4 body v jednom zápase a pak 5 nic. Úžasný kauf. Zatím. A včera se v pravou chvíli porval, to je také třeba vidět. Nabudil nás.