16

Re: Kometa Brno

A jak velkou roli přisuzuješ rozhodčím?

Byla by škoda, jestli v tom zase hráli roli rozhodčí, protože to už je skoro pořád. Furt rozhodčí... Já zas tolik z finále neviděl, abych hodnotil rozhodčí.

Ale nejlepší by bylo, kdyby prostě Brno prohrálo proto, protože mělo zraněné klíčové hráče a Pardubice byly lepší a proto vyhrály. smile

Re: Kometa Brno

To těžko soudit. Chyby sudí dělali na obě strany, ale často v klíčových momentech v neprospěch Brna. Často to Brno zvládlo, ale párkrát taky ne.

Měli jste slyšet halu při odchodu sudích. Pardubkám se projevila úcta, našim hráčům taky, trenérům a všem, zpívalo se "Není nutno, není nutno, aby bylo....", ale sudí to slízli. Kalsicky se skandovalo "Peníze, peníze". Speciálně zákroky na hráče Brna zůstali kolikrát bez trestu. Sudí v TV říkali, že to neviděli, ale 2 na to koukali, jeden dokonce z bezprostřední blízkosti. Takže hráče oblbovat mohli, ale diváky, kteří to viděli, tak těžko. Hokejkou do krku a hlavy a nic...kolikrát.

Re: Kometa Brno

I pád na držku je pohyb dopředu...

19

Re: Kometa Brno

Steinere, ještě chodíš na Kometu? Co říkáš na probihající sezónu? Asi nic moc pozitivního, co? Nebude play off, odvolání Venery. Netrénoval Kometu ten Kýhos už dřív?

20 (edited by steiner 27.2.2013 19:35:46)

Re: Kometa Brno

Nechodím, permici jsem prodal. Nemám tam srdce a hokej mě až tak nebavil.

Kejhák tu už dříve trénoval, ale nic moc. Dle mého, jsa odkojen trenéra jako je Hitchcock či Bowman smile , je to trenér, který dělá školácké chyby.

Re: Kometa Brno

Loni finále a letos bída...Kejhák asi nebude ten pravej spasitel.

22

Re: Kometa Brno

Podle mě vyhodit trenéra je celkem kravina. Já osobně mám o Venerovi velmi dobré mínění. Udělal soustu práce ve Zlíně i ve Varech a v Brně nakonec taky. Myslím si, že to je dobrej trenér.

Kýhos je krok zpět.

23 (edited by steiner 28.2.2013 13:24:18)

Re: Kometa Brno

Já si to myslím taky. Vedení je mimo. V trenérovi chyba není.

Vyhodit Divíška, kterej nás táhl a měl respekt a nenahradit ho, to je zásadní chyba. Navíc pár hráčů odešlo z loňského kádru a také nebyli dostatečně nahrazeni.

Re: Kometa Brno

Vyhazov Divíška opravdu nechápu,ale přišlo mi,že potom mužstvo ani nemělo snahu se semknout.

25

Re: Kometa Brno