Re: 24.1.2013 - Chicago @ Dallas
Jaaj tady nemá fakt nikdo smysl pro humor.... sem to s tím karim nemyslel vážně .. Ale tady asi musím bejt furt vážnej. Tak teda C bych dal buď lujíčkovy nebo klidně už aji teď Bennovy.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → 24.1.2013 - Chicago @ Dallas
Jaaj tady nemá fakt nikdo smysl pro humor.... sem to s tím karim nemyslel vážně .. Ale tady asi musím bejt furt vážnej. Tak teda C bych dal buď lujíčkovy nebo klidně už aji teď Bennovy.
Hehe. Už po shlédnutí zápasu mi bylo jasné co ho tady čeká . No škoda, byl/je to můj oblíbenec celkem a úplně bych ho nezatracoval, ale podle mě, by měl zkusit štěstí jinde, třeba ho to probere.
Jinak zápas slabota a tolik trestů co už máme.... S takovou těch bodů na PO nenasbíráme
Luongo bol kapitánom
právě... ale z mně neznámých důvodů už není... hmm, neví někdo? Rád se přiučím.
Benn je na C moc mladej a neunesl by to. Nemá na to úplně povahu. S BM se ještě čeká co a jak.
A Fiddlerova linka loni makala a vytvářela si hodně šancí, ale díky tomu, že Dvořák byl dřevo, tak těch branek moc neměli. Ale Nystrom, ten z toho těžil.
Můj tip na kapitána, pokud by se to řešilo letos, tak by to byl Goligoski či Daley. Ale Goligoski je braný za velkého lídra uvnitř klubu,
dánke.
Bitte .
noo Daley-iho si viem predstaviť ako kapitána... ale tak dúfam ,že sa BM zobudí a ešte niečo zahrá
Tak s tim se nedá než souhlasit.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → 24.1.2013 - Chicago @ Dallas