226

Re: Novinky

Já bych snížil strop, když manažeři chtějí. Ale když je někdo idiot a podepíše nesmyslnou smlouvu, tak ať za to platí. To bych řešil tak, že z platných smluv se do stropu započítá plat minus nějaká % (třeba těch 24, to je fuk). Předělal bych i vyplacení, to současné je o ničem a zavedl možnost ukončit smlouvu - pro klub za plat za následující rok, pro hráče, pokud by chtěl odejít, polovinu z ročního platu po další 2-3 roky.

Jako platy jsou nesmyslný, ale každému bylo jasné, že třeba Luongova smlouva je směšná. DiPietro, Lecavalier, Drury, Gomez atd. I Ovečkin šel dolů, já jsem tu před lety psal, že i když je to hvězda a nechodí se na Capitals ale na Ovečkina, tak je to blbost. Teď pomalu klesá. Vlastně v nedaleké historii co pamatuju, tak snad všechny megasmlouvy byly ke škodě všech, hráči si nahrabali a usnuli, třeba ani nechtěli, ale podvědomě povolili.

Na jednu stranu se tomu dá lehce zabránit, zakázat to, ale tak přece NHL není ústav pro postižené, když je někdo debil a tyhle nesmyslný kontrakty zase letos nabízel, tak mu asi nevadí.

Re: Novinky

To hráči nechtějí, neb chtějí větší a větší podíl na ziscích ligy. Zajímavé je, že nechtějí přispívat na dluhy jednotlivých klubů. wink

Rozhodně by to bylo rozumné, aby se to třeba 5 let neměnilo.

228

Re: Novinky

Free agency won't start on July 1st anymore, it will start somewhere in mid to late June. The NHL and NHLPA agreed on something.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Novinky

Něvasmožno.

Re: Novinky

231

Re: Novinky

Lockout skončil a tady mrtvo big_smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

232

Re: Novinky

233

Re: Novinky

Já to zjistil někdy před půl jednou, mám radost!

234 (edited by steiner 6.1.2013 16:40:40)

Re: Novinky

235

Re: Novinky

Re: Novinky

Dle aktuálního memoranda NHL kempy nezačnou dříve než tuto sobotu, takže je pravděpodobné, že soutěž naostro začne skutečně až 19.1.2013 s předpokladem odehrání min. 48 kol

237

Re: Novinky

Each team plays: 4 games vs. two Divisional opponents (8); 5 games vs. two divisional opponents (10); 3 games vs 10 Conference rivals (30).

Takto by mohl vypadat rozpis. Jen 1 konference. Musí se omezit cestování. 48 zápasů.

238

Re: Novinky

Brian Burke byl vyhozen! Dave Nonis namísto něho.

239

Re: Novinky

Mottau do Toronta, Martínek do NYI, Foster+Boucher do Philly... Holmgren zdá se opět na fetu.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Novinky

big_smile Opět budou hrát vysoko a opět jim bude něco chybět...