181

Re: Novinky

Carolina Hurricanes have signed forward Alexander Semin to one-year deal worth $7 mil.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

182

Re: Novinky

Tam bych ho teda nečekal..

Re: Novinky

To je sakra nářez. 7 mega...WOW!

184 (edited by kisin 27.7.2012 17:44:22)

Re: Novinky

Zřejmě přestupní stanice. Pak bude následovat multi-year deal s teamem NHL a nebo KHL.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

185 (edited by steiner 27.7.2012 18:26:22)

Re: Novinky

To je evidentní. Jasnej záměr. Ale pokud si někdo myslel, že Sjomin půjde s penězma po nic moc sezóně dolů, tak se šeredně mýlil.

Já se přiznám, že mi bylo jasné, že vydělá na malém počtu UFA, ale 7 mega jsem teda fakt nečekal. JN je génius, když pomalu za podobné peníze získal Jágra a Whitneyho, ti udělají 2x tolik bodů co Sjomin a ještě jsou lepší pro reklamu.

Taky je vidět, že Sjominovi nešlo o SC či podobné věci, šlo mu čistě o peníze a těch dala Carolina nejvíc.

Re: Novinky

Ta poslední věta mě pobavila. Jágr i Whitney jsou u nás taky jen kvůli penězům nedělej si iluze. Ale je pravda že raději tyhle dva než Sjomina. Carolina slušně posiluje, Východ bude zase o něco zajímavější...

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Novinky

Tak Whitney chtěl 2 roky smlouvu. A Jágr vzal méně, než by dostal jinde. Takže jsem v klidu. Chtěl k nám.

188 (edited by steiner 27.7.2012 20:26:18)

Re: Novinky

Enström podepsal s Jets. 5 let.

189

Re: Novinky

Sjomin může v dobré sezoně nastřílet 40 branek...

Enström sad

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

190

Re: Novinky

Enström dostal 28.75 M. Docela málo za top10 beka ligy.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Novinky

Tak to je super cena. WOW! Buď u nich chce zůstat, nebo je hloupej. Mohl mít o 1-2 mega na rok víc.

192

Re: Novinky

Re: Novinky

Máš pravdu, že chtěl jinam, ale Montreal ho nechtěl. On chtěl někam, kde bude hrát a bude o něj zájem. Kdyby čekal jako Sjomin, tak by dostal víc a možná i delší smlouvu. Má s nama domluvu, že pokud to půjde, tak v půlce roku začnou jednat o prodloužení. My jsme v obou případech ukázali zájem, nabídli čas na ledě, který většina týmů nebyla schopná slíbit a navíc jsme nabídli i dobré peníze.

194

Re: Novinky

Právě to říkám, nabídli jsme mu dost na to, aby k nám šel, nejspíš to byla nejvyšší reálná nabídka. Že jsme o něj měli zájem, že s ním počítáme do TOP 6, to může být všechno pravda, ale za 2 mega by to nevzal ani kdyby mu JN sehnal Sundinovu manželku. Tyhle PR kecy má spíš Svoboda, Jágr se nikdy netajil tím, že mu na prachách záleží, je taky sympatický, že to přizná.

Nedávno jsem viděl na YouTube rozhovor s Jágrem z doby kolem 1994, když začínala Nova, říkal tam krásnou věc, že všichni si užívají do 30 let, pak se musí starat o prachy, on že bude do třiceti dřít a pak si užívat. Trochu přetáhl. smile

Taky se mi zdá, že hodně dospěl, hlavně co vypadl na chvíli z NHL. Na ledě byl vždycky profík, ale nikdy ten tým netáhl jinak než bodama. Až jak mu naložili v reprezentaci, tak začal být vůdce. Ještěže tak, možná mohl něco vyhrát s Rangers...

Re: Novinky

Já si myslím, že teď by dostal podobnou nabídku jako od nás třeba od DRW či jiného většího klubu, než jsme my. Myslím, že mu šlo o to hrát v klubu, kde ho vyloženě chtěli, ne jako Philda, která mu dala jasně najevo, že priority jsou jinde a on je až další v řadě. U nás bude hrát prim. Takže si myslím, že jen o penězích to nebylo.