Topic: Návrhy na vylepšení

Co třeba do menu "Tým" přidal k Vedení, Zranění, Soupiska ještě Prospecty ? a ještě třeba do Historie přidal historii Draftu ? smile

Re: Návrhy na vylepšení

Klidně, pokud to někdo napíše, přidat to tam je to nejmenší smile

Re: Návrhy na vylepšení

Mladé hráče můžeme přidat nějakým způsobem do soupisky...třeba to nazvat hráči v systému. Nedělal bych kvůli tomu další odkaz.

Re: Návrhy na vylepšení

Re: Návrhy na vylepšení

hoj kluci. Ještě než Jarda hrál za Philu tak jsem byl členem Philly. Holt s Jardou jsem zase přešel o kousek dál na západ. Píšu ohledně nějakého vylepšení. Stránky Phiily se za dobu jednoho roku velice moc vylepšily a jsou hezky přehledné, viz. :http://philadelphiaflyers.cz/ ,,. Je možné, pokud je to teda v nějakých silách udělat něco podobného ? Statistiky, soupisky, zápasy, kalendář. Vím, že je to náročné, ale je to návrh..

Re: Návrhy na vylepšení

Čau, řeknu to takhle, všechno je možný smile nejsem sice žádnej extra programátor nebo webdesigner, ale něco zvládnu, web mají moc hezkej, to se musí nechat.. ale tak můžem použít jen nějáký nápady, co mají a zakomponovat to do webu, to by určitě šlo, ale musí to schválit ti, co jsou tady "hlavní" smile určitě se mi líbí, že je Phila i na twitteru atd. to bych asi v nejbližší době taky zavedl, ale až po tom, co se dodělají důležitější věci a kalendář určitě není problém stejně tak jako hodit tam link na highlighty ze zápasů smile akorát nevím, kam by se to na stránku hodilo..

Re: Návrhy na vylepšení

Napadlo nas s kenjim par napadu na vylepseni stranek

Sestava a Vedeni by se dalo do jednoho odkazu, ktery by se pojmenoval Team a udelal ty polozky v nem by se udelali jakoby vyjizdeci a dalo by se tam treba pridat polozky Platu, Hracu v Systemu treba i zraneni a prestupy.

Jestli ma nekdo jeste nejaky napad tak sem snim smile

Re: Návrhy na vylepšení

No, mě psal kenji ohledně starších stránek, který jsou nahrátý na FTP nebo v bloxxy. Jsou to normálně statický stránky. Momentálně je nemáme nijak provázaný s novejma stránkama a to je škoda. Je tam spousta informací. Chtělo by to nějakým způsobem to propojit, ale nevím jak.

Re: Návrhy na vylepšení

Meky: To propojit nepůjde, jediná možnost je stáhnout všechen obsah a naskládat ho na tento web.. ale to myslím nebude problém, to během tejdne klidně zvládnu

10

Re: Návrhy na vylepšení

To jako myslíš vážně, že bys to dokázal dostat do wordpressu? to jsou stovky článků!

Re: Návrhy na vylepšení

Jako komplet? Tak není problém, protože když tomu budu věnovat celej den.. jen jestli je u každýho člínku datum, do wordpressu se to pak vloží hned smile

Re: Návrhy na vylepšení

..na druhou stranu, bude to vůbec někdo číst ty staré články? Mol by se udělat jen výběr a ty by se pak převedly..

13

Re: Návrhy na vylepšení

ty starší články mají zaindexované vyhledavače a lidi přes ně chodí přímo na ty stránky, divil by ses kolik je to návštěv...

14

Re: Návrhy na vylepšení

mě napadá, jestli máme v patičce wordpressu kód pro toplist, navrcholu a google analytics

15

Re: Návrhy na vylepšení

a ještě jedna věc, na starých stránkách má většina hráčů svou stránku s vizitkou, to by chtělo taky nějak dostat do novýho systému.