Re: Jaromír Jágr
První dva útoky jsou jasné, že by šel Morrow? Jinak to máme uděláno bezpečně - když se nebude dařit, můžeme si za rok nechat jen Benna a Erikssona a zase udělat novou TOP 6.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jaromír Jágr
První dva útoky jsou jasné, že by šel Morrow? Jinak to máme uděláno bezpečně - když se nebude dařit, můžeme si za rok nechat jen Benna a Erikssona a zase udělat novou TOP 6.
Morrow bude rád za třetí linku. To je dnes už jasné.
Hrůza, děs ve zprávách mluví o Jágrovi a prej čeští fanoušci budou mít zase tým, kterému můžou fandit. Je mi z toho smutno, to se to najednou vyrojí po diskuzích letitech fanoušků Hvězdiček
Veď je to spravené dobre, Whitney s Jágrom nakopnú Benna ešte vyššie... A o rok postavíme všetko okolo neho. Mladých máme silných. Keď sa pridá Loui,.. v obrane Goligoski, jadro bude kvalitné.
Jaromir Jagr confirms MTL was his first choice. Bergevin would not offer over $3.5M. #Habs
Rytíři asi potřebují nové dresy
Taky si myslim.
No teraz to fakt bude Dallas sem, Dallas tam len kvôli nemu....fakt tí ľudia sú ovce.
Nejlepší bylo, když JN prozradil, že Jarda si u něj při podpisu smlouvy vymínil, že musí mít klíče od tréninkové haly, neb si kolem půlnoci chodí často zabruslit.
V nedělním sportu je rozhovor se Svobodou. Doporučuji. Mám z něj moc dobrý pocit, jak se JN i všichni ostatní snaží dostat se zpět na vrchol. Je to z toho rozhovoru hodně cítit. A nejvážnější zájem po Dallasu měli Jets a Oilers. Loni Blues nabízeli 6 mega.
"Přesně. Ten zíjem byl enormní. Všichni nejdůležitější lidé z klubu se mu ozvali, povídali si o budoucnosti. To zapůsobilo i na mě jako bývalého hráče NHL. Mnohokrít jsem si ověřil, jak je důležité domluvit se s těmi správnými a dobrými lidmi."
A mám radost, že jsem se nemýlil ani v této předpovědi. Tátovi jsem to naservíroval a ten koukal. Já jsem mu říkal, že u Stars bude hrát dva roky, přítelkyně dokonce tipovala roky tři a vypadá to hodně pravděpodobně. "Pokud se Jardovi podaří splnit určité cíle, v polovině sezóny se můžeme začít bavit o další smlouvě se Stars. Má na to vydržet v NHL ještě dva tři příští roky."
A opět něco pro Stara: Svoboda: "S těmi lidmi, co se o Stars starají, budou brzy úspěšní. Dejte na mě."
Ty jo já chci taky jeden výtisk Ať si to můžu přečíst tady u nás to neseženu
Tak to taky upnu.
Jágrovi dal nabídku jít ke Stars Recchi. Ten je vlastníkem hokejového kluvu Kamloops Blazers společně s Gaglardim, Sydorem, Iginlou a Doanem.
Také je zajímavé, že měl podepsat na 2 roky, ale kvůli klubu to neudělal. Teda, Jarda mě překvapuje víc a víc. Kluci budou mít opravdu dobrého učitele.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jaromír Jágr