31

Re: Jaromír Jágr

První dva útoky jsou jasné, že by šel Morrow? Jinak to máme uděláno bezpečně - když se nebude dařit, můžeme si za rok nechat jen Benna a Erikssona a zase udělat novou TOP 6.

Re: Jaromír Jágr

Morrow bude rád za třetí linku. To je dnes už jasné.

Re: Jaromír Jágr

Hrůza, děs ve zprávách mluví o Jágrovi a prej čeští fanoušci budou mít zase tým, kterému můžou fandit. Je mi z toho smutno, to se to najednou vyrojí po diskuzích letitech fanoušků Hvězdiček hmm

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Jaromír Jágr

Veď je to spravené dobre, Whitney s Jágrom nakopnú Benna ešte vyššie... A o rok postavíme všetko okolo neho. Mladých máme silných. Keď sa pridá Loui,.. v obrane Goligoski, jadro bude kvalitné.

35

Re: Jaromír Jágr

Jaromir Jagr confirms MTL was his first choice. Bergevin would not offer over $3.5M. #Habs

Rytíři asi potřebují nové dresy big_smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Jaromír Jágr

Taky si myslim.

37

Re: Jaromír Jágr

No teraz to fakt bude Dallas sem, Dallas tam len kvôli nemu....fakt tí ľudia sú ovce.

Re: Jaromír Jágr

Nejlepší bylo, když JN prozradil, že Jarda si u něj při podpisu smlouvy vymínil, že musí mít klíče od tréninkové haly, neb si kolem půlnoci chodí často zabruslit.

Re: Jaromír Jágr

Re: Jaromír Jágr

41 (edited by steiner 8.7.2012 13:01:21)

Re: Jaromír Jágr

V nedělním sportu je rozhovor se Svobodou. Doporučuji. Mám z něj moc dobrý pocit, jak se JN i všichni ostatní snaží dostat se zpět na vrchol. Je to z toho rozhovoru hodně cítit. A nejvážnější zájem po Dallasu měli Jets a Oilers. Loni Blues nabízeli 6 mega.

"Přesně. Ten zíjem byl enormní. Všichni nejdůležitější lidé z klubu se mu ozvali, povídali si o budoucnosti. To zapůsobilo i na mě jako bývalého hráče NHL. Mnohokrít jsem si ověřil, jak je důležité domluvit se s těmi správnými a dobrými lidmi."

A mám radost, že jsem se nemýlil ani v této předpovědi. Tátovi jsem to naservíroval a ten koukal. Já jsem mu říkal, že u Stars bude hrát dva roky, přítelkyně dokonce tipovala roky tři a vypadá to hodně pravděpodobně. "Pokud se Jardovi podaří splnit určité cíle, v polovině sezóny se můžeme začít bavit o další smlouvě se Stars. Má na to vydržet v NHL ještě dva tři příští roky."

A opět něco pro Stara: Svoboda: "S těmi lidmi, co se o Stars starají, budou brzy úspěšní. Dejte na mě."

Re: Jaromír Jágr

Ty jo já chci taky jeden výtisk big_smile big_smile Ať si to můžu přečíst tady u nás to neseženu big_smile big_smile

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Jaromír Jágr

Tak to taky upnu.

Re: Jaromír Jágr

Jágrovi dal nabídku jít ke Stars Recchi. Ten je vlastníkem hokejového kluvu Kamloops Blazers společně s Gaglardim, Sydorem, Iginlou a Doanem.

Re: Jaromír Jágr

Také je zajímavé, že měl podepsat na 2 roky, ale kvůli klubu to neudělal. Teda, Jarda mě překvapuje víc a víc. Kluci budou mít opravdu dobrého učitele.