Topic: Chat

Mezi diskusí a horním menu je chat, který se dá otevřít po kliknutí na znaménko plus nebo minimalizovat kliknutím na pomlčku v pravo. Vyzkoušejte jak funguje, mohli bychom ho používat třeba při zápase...

Re: Chat

Wector, tedy Jiras psal, že by bylo vhodnější, kdyby ten chat byl pod forem a ne nad ním. Jde to? Já si taky myslím, že by to bylo lepší.

Re: Chat

To fakt nevím, zkusím to prověřit.

Re: Chat

Jiras mi psal, že není problém ten chat posunout dolů, jenže on je výsledný kód té úvodní stránky generován hned z několika míst, skriptů a tak jak ve skutečnosti vypadá na webu nikde není... Nemůžu zatím najít to místo, kde by se to dalo upravit.

Re: Chat

A co je to vůbec za chat? Co jsem koukal tak v základu punBB není. Jako obecně - načte se index.php, jestli ten si načítá zvlášt header, body atp. přes další php soubory už je jedno, někde mezi nima bude část pro chat. Chce to jen najít, kde začíná a kde končí, což není s pspad nebo notepad++ problém, odsadí to automaticky a člověk hned vidí.

Re: Chat

Ak by ste na to neprišli, môžem nejak pomôcť. O tomto chate som v minulosti písal, že by sme ho mohli pridať a práve stránku odkial ho poznám je na spodku stránky.