Re: Novinky

Tak zasa nám to utečie pred nosom. Nevieme zvládnuť posledný krok.

Re: Novinky

Je to škoda.Snad jen žena bude mít radost,že se budu holit:)

Re: Novinky

Šance ještě je, ale malá. Holt nám chyběl jeden další kvalitní hráč.

Za ten malý rozpočet jsme hráli dobře. GG nabral nějaké zkušenosti a bude zase o něco lepší. Holt má Tippett více zkušeností.

Příští rok PO uděláme, neb posílíme.

94

Re: Novinky

Jó, jestli to endlich příští rok už konečně vyjde, to je stejně ve h(H)vězdách a ve hráčích smile. Ale jisté to zdaleka není. Ale tak snad je dobře, že jsi o tom přesvědčený (tak si intepretuji tu tvou poslední větu). Asi ano, asi dobře, takže na trojku, možná na 3-, ale sezóna skončí opět dříve než by mohla a měla, takže si počítají "enko" a do indexu jim to nemohou zapsat jako splněný předmět... Tedy pokud se ještě nestane něco neočekávaného. Může nám nahrát leda tak dvojnásobný vzájemný souboj mezi San Jose a Los Angeles. Ale to se musí prvně porazit Nashville, páč ten jim nic zadarno nedá, neb by určitě rád začínal sérii doma a čili by rád skončil čtvrtý, a to se jim stále může podařit. Před časem jsme diskutovali o Radulovovi. Aby nám jako odpověď neposlal dva fíky za Karim big_smile.

Re: Novinky

Re: Novinky

Re: Novinky

Tak první posilu zrovna do  brány jsem opravdu nečekal...

98

Re: Novinky

Pan Tommy být móóóc spokojený wink

99

Re: Novinky

Šel bych do Radulova... Když na ledě odvede co má, tak ať si klidně v baru leje až do božího rána wink

100

Re: Novinky

Proč podepisujeme 28.letého golmana téměř bez zkušeností, teprve loni se stal jedničkou....nechápavé kroky hned ze startu, no to je radost..asi máme málo golmanů hmm

101

Re: Novinky

Re: Novinky

Hlavně,že se něco děje.Třeba zazáří,třeba ne...

103

Re: Novinky

Tak to je hráč při nejlepším do Texasu na farmu. Za nás si nezachytá. Navíc smlouva na rok. Není mi jasné, co se děje, neb gólmanů máme v systému hodně. Uvidíme.

104

Re: Novinky

Re: Novinky